Fiskalni savet: Nepoznato kako je država potrošila pola milijarde evra prošle godine

Ostavite komentar


  1. U svakoj iole normalnoj i ozbiljnoj državi OVO bi bio razlog za otvaranje istrage, parlamentarne odbore i sednice Skupštine.

  2. Потражите код ; Вучића, Брнабића, Малог без дипломе, Весића, Дачића, etc.
    Њима није ништа свето ! Али истрагу од Швајцараца или Немаца, ако упрегнете Србе само ће повећати хаос и дићи цифру.

  3. Ako verujete Vladi RS onda mozete imati utisak da su opravdano spickali 1 000 000 000 evra. Ali ako se na tržištu borite za svaki dinar evro juan dolar bit coine tada ova Vlada treba da odgovara zbog kršenja Zakona o budžetu.

  4. Istraga odmah,nisu to male pare ,kako mogu da nestanu,sklonjene na sigurno mesto.A narod trpi,i nameću mu se sve veći nameti.Znači drpaj ko više maže,došao je kraj.

  5. Gde su novci ?Desetine i desetine analitičara ,voditeljki novinara prodanih duša sve se to namiruje sa tog kazana u kome fali 500mil evra.

  6. Pa to je dedin budzet , bg na vodi, bratija, kumovi , braca krimosi , ma dug je spisak naravno ….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.