Flaj flaj leti ispod inspekcijskog radara

* Seničić: Flaj flaj travel očito vara putnike. To što radi je isto tako nezakonito kao da vas neko opljačka na ulici
Tek nakon što su putnici ponovo ostali bez avio-karata, nadležni organi rešili da reaguju

Ostavite komentar


  1. Nemoguce da ova Agencija vara.Pogledajte arhivske fotografije ko se od visokih zvanicika slikao sa njihovim rekalmnim matererijalom od ministr Ljajica, Mihajlovicke,Gojkovicke, Cadeza i ko jos ne i to u raznim svecanim prilikama kada je ova Agencija visoko nagradjivana.Neka se proveri koliko duguje AIR SRBIJI. Prica se da se osnivac razmisljao da li da otvori pekaru ili turisticku agenciju. Putnici jure da sto po nizoj ceni plate uslugu, a ne razmislaju da ce im se ovo dogoditi, jer to su agenicje sa -tasnom i masnom-.

  2. Sve se znalo jos pre 4 meseca, sta ce biti i to je znala cela bransa i yuta i drzava i nista…2016. i 2015. Godine je licno vucic obilazio njihov stand na sajmu turizma, Mali otvarao agenciju na nbgd, eee, gradonacelink otvarao agenciju, pa sto meni ne dodje da otvori agenciju!?
    Ne spominjete u tekstu nista vezano za aranzmane, a mnogo ljudi je uplatilo aranzman preko njih kao subagenta! A ko ce na kraju da strada, pa aorgabizatori putovanja, jer oni su krivi sto su poslovali sa fly fly i oni ce snositi troskove, a nije kriva drzava sto ih nije sprecila da rade ili klijent sto ie usao kod njih u agenciju. Pritom se inspekcija poziva na nesto sto apsolutno nigde ne pise ni u jednom zakonu ili pravilniku. Da zakljucim, sistem ti dozvoljava da budes lopov.
    Otvoris agenciju, posrednika, bukiras kod nekog turoperarora aranzman, ne platis mu u roku od 48 sati i on mora da posalje putnika na destinaciju i da snosi sve troskove…budalastina.

  3. ..Air Serbia / na polutku/ je svoj interes ustupila b e s p l at n o u vidu provizije posrednicke ovoj kompaniji..Sinisa Mali i ostala druzina u osnivanju i poslovno/pljackaroske ove kvazi turisticke agencije snose veliku odgovornost..opljackani narode trazite svoje pare ..

  4. Igor Vujovic Nadj, vlasnik firme koju je otvorio sa 400 eura uloga, sada je duzan 1,5 miliona eura. Drzava u kojoj mogu da rade ovakvi prevaranti ne treba da se zove pravnom drzavom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.