Forbes Adria organizuje prvi regionalni događaj – Power Women’s Summit u septembru 1

Forbes Adria će u Beogradu 4. septembra organizovati „Power Women’s Summit“, regionalni događaj koji će okupiti žene iz raznih industrija: biznisa, zdravstva, mode, marketinga, sporta, žene koje svakodnevno ruše barijere i inspirišu svojim pričama, saopštio je ovaj medij.

Sa više od 100 godina tradicije, Forbes je sinonim za poslovnu izuzetnost i inovacije. Kroz medijske platforme i događaje, Forbes promoviše uspeh, liderstvo i inovacije koje menjaju svet. Forbes Adria Power Women’s Summit nastavlja ovu misiju, pružajući prostor za inspiraciju, umrežavanje i profesionalni rast.

“Izuzetno smo ponosni što smo u prilici da po prvi put u regionu organizujemo prestižni Forbes samit. Ovog puta ćemo predstaviti izuzetne, uspešne žene koje su ostvarile značajan uticaj u svojim oblastima i pružimo jednu platformu za razvoj nove generacije liderki. Verujem da je važno prepoznati i podržati žene u biznisu, tehnologiji, umetnosti i mnogim drugim sektorima, jer njihov doprinos oblikuje budućnost svih nas” istakla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorka kompanije United Media, u okviru koje posluje pet licenciranih Forbes izdanja.

Ciljevi prvog Forbes Adria samita biće, ne samo da se ukaže na izazove sa kojima se suočavaju moderne žene i da se poveća svest o svim ženskim pitanjima, već i da se kroz izlaganja panelistkinja – uspešnih poslovnih žena iz sveta i regiona, ponude konstruktivne ideje i rešenja.

Želimo da inspirišemo i motivišemo na akciju! #sheforchange

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, pokrenula je licencirana Forbes izdanja u novembru 2023. godine. Od svog osnivanja, portali u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Sloveniji prepoznati su kao mesto okupljanja poslovnih ljudi pružajući im jedinstvenu perspektivu na ekonomske, preduzetničke i investicione prilike u svojoj zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari