Forbes: Kompanija „Beograd na vodi“ dobila lokacijske uslove za gradnju na mestu Beogradske autobuske stanice

Ostavite komentar


  1. Beograd na vodi je epski promašaj Srbije.
    Tu ništa ne valja. Ni pravno, ni prostorno, ni arhtektonski, ni građevinski ni ekonomski.
    Sve je to jedna teška hajdučija i pljačka.

  2. Uzas sta rade. Beograd vise nije Beograd. Od grada su napravili dar mar. Ni zelenila ni cestite i normalne autobuske i z. stanice.
    Svugde u svetu z.stanica i autobuska su u neposrednoj blizini.

  3. Konačno će da zazida Beograd, ni vazduha nećete imati. Sve ono svežeg vazduha što je dolazilo sa reka zaustavljaju te visoke zgrade i sve što je iza njih, ceo Beograd, ima da se podavi u smradu izduvnih gasova i vrućine jer nema šta da ga produva i pročisti. To već imate samo je pvaj feo bilo slobodan za protok svežeg vazduha….sad ni to više nećete imati.

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 8

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.