Francuski Vansi razgovarao sa rukovodstvom RS o razvoju banjalučkog aerodroma 1EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Direktor Međunarodnog aerodroma Banja Luka Natalija Trivić ugostila je rukovodstvo Vansija i Aerodroma Nikola Tesla Beograd sa kojima je razgovarala o mogućnostima saradnje na razvoju Međunarodnog aerodroma Banja Luka, saopšteno je na sajtu banjalučkog aerodroma.

Tom prilikom Trivić je predstavnike Vansi aerodroma upoznala sa infrastrukturom, tehničkim i operativnim mogućnostima, potencijalom Kargo centra, kapacitetima sa kojima aerodrom Banja Luka raspolaže, navodi se u saopštenju.

Emanuel Menanto, direktor Vansi aerodroma za prostor Sjedinjenih Američkih Država, Severnu i Istočnu Evropu i Jugoistočnu Aziju upoznao je rukovodstvo aerodroma Banjaluka sa poslovima Vansi aerodroma, globalnoj kompaniji koja je vodeći svetski operater aerodroma, ali je izrazio interesovanje za saradnju na programima razvoja aerodroma Banja Luka.

Sastanku su prisustvovali rukovodioci Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, a prethodno su se predstavnici Vansija sastali sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i ministrom saobraćaja i veza Nedeljkom Čubrilovićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari