Frilenseri pozvali Vladu da ne primenjuje selektivno zakon

Ostavite komentar


  1. Ja preporučujem poreskoj da i nas koji živimo i radimo u Srbiji oslobodi plaćanja poreza i doprinosa zato što su subjektivne okolnosti i objektivne kvazihiperbolirane geštafnice u koliziji sa destruktivizmom u naznačenim primerima cincilibrizacije.

  2. Ovo više nije oporezivanje prihoda nego taksa za postojanje u Srbiji. Sve se svodi na „dobio si neke pare – daj i meni malo“ sistem. Hoće li uvesti i porez na prihode državljana Srbije koji više ne žive na njenoj teritoriji?

  3. Uskoro sledi porez na sve i svašta: bunare, svinjce, kokošinjce, podrume, nadstrešnice za mehanizaciju i alat, pecare rakije,ma na SVE sto je veće po površini od 10 M2.
    Zlatno je doba, u Srbiji, zar ne?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.