Garavi Sokak nastupio na otvaranju bankomata u Karavukovu

Ostavite komentar


  1. Kultura ”dno dna” u ovom razvaljenom društvu prezentirana od strane vladajućih. Generacijama ćemo ispravljati posledice vladavine današnje nazovi ”elite”. Praviti spektakl od ničega (instaliranja običnog ATM!?!) – kakva obmana i vređanje inteligencije građana kojima, baj’d’vej, nisu dostupni profesionalni mediji kako bi se informisali ‘kao sav ostali svet’, već su im dostupna samo propagandna glasila te iste, nazovi ”elite” na vlasti. Zato IM ovakve primitivne budalaštine i prolaze.

  2. Zasto niste izvestili da je, pored ugodnog muzickog programa, ispred bankomata bio red od 20m ljudi koji su cekali da dobiju pljeskavicu koje su se za tu priliku pekle od strane 2 rostilj majstora. Sva sreca pa nema veze sa predizbornom kampanjom. Propast jednog drustva i institucija.

  3. Hvala na bankomatu sad ne moramo da putujemo da bi podigli novce. a i narod se malo uveselio. Garavi sokak je pisao i pesmu za PS i sardjuje sa njom vec godinama. samo zlim ljudima bolji i laksi zivot naroda kao i malo veselja mogu biti trn u oku.

  4. Bolje mu je da peva nego da popravlja kisobrane! I kao sto rece u jednoj svojoj pesmi:
    Da popravljam kisobrane
    Umem, rode, ali necu
    I sa mecku po drumovi
    Mene vise neces videti

  5. Гледајући нашу власт, Нушић, Змај, Домановић, Орвел и слични великани су писали приручнике, а не сатиричне критике друштва!

  6. Nekada davno kada su počinjali sam ih slušala. Sada mi deluju tako jadno na šta sve pristaju. Bolje da se rasture i rade nešto drugo.
    Mi smo primer države kakva ne treba da bude.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.