Gde je Tenis?

Od potpisivanja memoranduma 2015. do danas nemačka mesna industrija nije otvorila nijednu od 20 najavljivanih farmi svinja

Ostavite komentar


  1. Mislim da je Tenis na istom mestu gde i Mercedes,fabrika cipova i ostali "projekti"-u glavi Velikog Vodje.

  2. Zanimljivo je da Tenis namerava da gradi sve farme za uzgoj svinja na teritoriji Banata, tacnije na teritoriji sa koje su Svabe otisle 1944 godine. List Danas bi mogao da napise i po neki clanak o tome.

  3. Pegla Vučićrvu kobaju…..Delikates za široke narodne mase koje vole proizvod od naše prase. Trenutno je u fazi zrenja.

  4. Boljševička vlast,umesto da stvori uslive za sveobuhvatan razvoj poljoprivrede i dugorocan plan razvoja agrarne politike,vodi dnevnu politikansku sprdačinu o nekakvom svinjarskom gigantu,koji je poslovno posrnuo u Nemačkoj.

  5. Naravno da je "Tenis" jos jedna izmisljotina AV, ali zasto izmisljas sve na vojvodjanskom tlu. Predji malo i na jug. Nama si vec dosta "izgradio", a sto je najvaznije, i sve ti verujemo. Kada bi se zezali.

  6. Svinjci se sporije grade od Beograda na vodi.Treba obezbediti prilaze, vodu, odlaganje djubreta, radnike, hranu, ni Arapi nisu zainteresovani…Spisak neispunjenih obecanja Aleksandra Vucica je u telefonu Sergeja Trifunovica.Procitao ga je na predizbornom skupu /za predsednika Srbije/ Sase Jankovica.Pa vi sad vidite za sta ste glasali.

  7. pa nije to tako lako,ej tu cemo da gradimo i gotovo,to su nemci temeljni u svemu.

  8. Nadam se da ce se Tenis oglasiti i reci sta je odlucio,i zasto nije dosao u Srbiju na potpis ugovora,kako je i dogovoreno.

  9. Ne sumnjam da se radi na tome, jer mi ulažemo u srpska sela da budu što bolja i uspešnija. Bitno nam je da ono što uzgajamo kod nas bude provereno, da se narod zdravo hrani.

  10. Ne sumnjam da se radi na tome, jer mi ulažemo u srpska sela da budu što bolja i uspešnija. Bitno nam je da ono što uzgajamo kod nas bude provereno, da se narod zdravo hrani.

  11. Nemačka mesna industrija ako dođe u Srbiju može da podstakne stočarstvo jer će otkupljivati životinje .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.