„Vesić će biti zadovoljan šta god investitori uradili“: Stručnjaci o zvaničnoj predaji Generalštaba na 99 godina zetu Donalda Trampa

Ostavite komentar


  1. Srbija je teritorija na nivou manifestacija poput Crevarijade, Slaninijade, Kupusijade.

  2. Ajde sve na stranu, ali kako je moguće da smrtnik da smrtniku u zakup na 99 godina?! Meni je to esencijalno ludilo.

  3. Sreća pa Nemci nisu zainteresovani za hotel u Šumaricama! Dao bi to Vesić.

  4. Muzej u prizemlju,masaza na prvom,kasino drugi,javna garaza u podrumu a kuca na trecem,a i precednik ce tu da promovise bombardovanje

  5. Postali smo narod bez kičme, ne pružamo nikakav otpor, vode nas korumpirani dezerteri i izdajnici.

  6. Tuzno, da će amerikanci (ko kod od amerikanaca) dobiti da prave tu hotel. To su trebali dobiti ili Kienezi ili Rusi, u svakom slučaju nikako amerikanci. Sada o tome Vesić tamo Vesić ovamo, i drugi bi to isto uradili. Srpska politika je Kurta te sjasi Muurta te uzjasi. Mi uvijek biramo izmedju kolere i kuge. Kao sto vidite pišem ijekavicom i to se sigurno ne svidja vašim politicarima. Na žalost, nemamo ni patriotske političare, a ni novinare.

  7. Opet promasaj
    Barden ostaje predsadmik SAD. Demokrate su vec sabrale ucinak u predhodne 4godine. Rezultati su zadovoljavajuci I do promene predsednika nece doci I nije potrebno.

  8. Ovo je cin izdaje. Po ustavu ko prizna okupaciju makar dela teritorije je izdajnik. Sta znaci davanje u zakup na 99 godina kada posle toga moze da se upise kao vlasnik besplatno?

  9. Jasno je, da, kod nas, kolokvijalno pogrdno nazvanih „drugosrbijanaca“ ovo „ne prolazi“ i bez obzira na sveprisutni liberalizam izaziva zgražavanje i nevericu. Mene zanima, kako će, bivši radikal, svojim radikalskim glasačima objasniti ovo. I kako će, pre svega, moći da pogledaju u oči članovima porodica poginulih pripadnika vojske i policije u bombardovanju Srbije. Jer, ako im to prođe, ući će u istoriju kolektivne manipulacije kao neprevaziđeni.

  10. … taj bi zbog ove sramote upalio Beograd.
    Međutim, kao što je Zapad dobro procenio, gaženje nacionalnih interesa i sećanja, bez otpora u narodu mogu da izvrše samo „patriotske“ snage. A narod, kao što svedočimo tome već 12 godina, prepoznaje i podržava „patriotske snage“.

  11. Ne brinite za radikalske glasače. Kod svojih sns-ovaca prefarbani radikal ima blanko ček.

  12. Da li opozicija sme i hoće, jasno da im kaže- svaku štetu i lopovluk, platićete svojom i imovinom vaših porodica, kumova i prijatelja! Ili i opozicija misli da nastavi istu politiku.

  13. U Šumaricama usred Kragujevca i spomen parka postoji HOTEL ŠUMARICE! Svadbe i lumperajke svaki vikend usred stratišta !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.