Gerontološki centar Valjevo raspisao konkurs za prijem 32 radnika 1Foto: Đorđe Đoković

 

Ustanova socijalne zaštite Gerontološki centar Valjevo raspisala je javni konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme u Domu za stare, koji će ovog leta primiti prve korisnike, piše portal Kolubarske.rs.

Kako oni prenose, u konkursu je navedeno da su potrebna 32 radnika različitih zanimanja. Najviše radnih mesta, deset, je otvoreno za negovatelje, šest za medicinsku sestru-tehničar, četiri spremačice i po dva mesta pomoćni kuvar, kuvar poslastičar i tehničar održavanja odeće.

Za radna mesta samostalni finansijsko-računovodstveni saradnik, referent za finansijsko-računovodstvene poslove, referent za pravne kadrovske i administrativne poslove, radni terapeut, glavni kuvar i magacioner ekonom potreban je po jedan izršilac, piše portal Kolubarske.

Kako je saopštio Geronotološki centar, svi zaintersovani radne biografije mogu poslati na mejl adresu [email protected] ili ih predati na adresi Ustanove, u ulici Radovana Dragovića 2, sa naznakom „Prijava na konkurs”.

U valjevskom Domu za stare biće mesta za 113 korisnika za koje će, pored smeštaja, biti obezbeđena zdravstvena nega kao i vaninstitucionalna zaštita, dok će u prihvatilištu za beskućnike biti 30 mesta i 20 u dnevnom boravku za jednodnevni smeštaj starih lica, pišu Nezavisne internet novine Kolubarskog okruga.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari