Glišić: Rio Tinto je moguća ekološka katastrofa

Premijerki Ani Brnabić predata peticija protiv izgradnje rudnika litijuma

Ostavite komentar


  1. Nemojte tako. Kako mogu Vučićevi veliki prijatelji to da rade? Pa i Bin Zaed i Etihad nisu upropastili Air Serbia, ona se upropastila sama. Bor zagađuju Borani a ne veliki Alekovi prijatelji. U firmama koje je doveo sa prijateljima radnici sami sebe otpuštaju i sami sebi stavljaju pelene da ne gube vreme u poslu.

  2. Sto se tice ekoloski problematicnih firmi zaista treba strogo paziti sta dolazi u Srbiju , ne popravi Bog otac kasnije nikakvim merama prouzrokovanu stetu koje basnoslovno kostaju. Nema para, niti smeju postojati , koje bi nas trenutno namamile za kasniju popravku stete .
    Sa tim stvarima covek mora biti apsolutno realan, to bi bilo isto kao kada bi ste dozvolili da vam neko plati da u vasu kucu ugrade otrovne materije a da vi tu stalno boravite .
    Ali treba paziti i da neko zbog losih namera mlati nesto bezveze sto ne stoji .

    1. Znači po tebi ova udruženja imaju loše namere što ukazuju na moguće uništavanje ogromnog područja, a ne SNS vlada kojoj je jedino namera da uzme veliku lovu tako što će da omogući Rio Tintu da otvori rudnik, uzima rudu i na kraju nama ostavi katastrofu? Baš zrelo i odgovorno razmišljanje.

      1. Полиција да провери да ли сам ову особу пријавила иѕмеђу осталог за прогањање?.
        На шизо тумачења мојих коментара не одговарам. На неуке коментаре такође.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.