Gobeljić ulaže 40 miliona evra u poslovnu zgradu na Novom Beogradu

Zdanje od šest spratova sa helidromom koje deset godina stoji nezavršeno dobilo novog vlasnika

Ostavite komentar


  1. 13 godina sam akcionar Vode Vrnjci gde Gobeljic preko Ekstra peta ima 52 posto kompanije. 13 godina Gobeljic umanjuje dobit Vode Vrnjci i tako umanjenu dobit sebi trpa u dzep, ja kao suvlasnik nisam dobio ni dinar, oteo mi je sve. Cenu akcije je takvim postupcima urusio pa sa 400 eura koliko je bila na vrhuncu sada je pedesetak eura. Eto tako se postize uspeh u Srbiji. Delom i moje otete pare su u ovim desetinama miliona eura koji su ulozeni.

  2. Tipican primer postkomunistickog tajkuna koji se u vreme pada komunizma nalazio u kancelarijama odakle se rukovodilo komunistickom privredom i koji je znao gde-sta-kada-kako pa je svoje ime upisao tamo gde je nekada pisalo ‘drustvena svojina’. A propo, da se podsetimo da je ta privatizacija tema „plagijata“ dr Sinise Malog. Da je doktorirao na temi buba sa kokosovog drveta sad bi bio miran a ovako je na sebe navukao gnev tranzicionih luzera.

  3. Radnici IMR-a će dobiti 7% od onog iznosa koji im se duguje. I to u 2 rate. Ni dinar više. A stečajni upravnik će naplatiti pod 250000 RSD za svaki mesec dok je bio na dužnosti. Šta reći a ne zaplakati.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.