Godinu dana primene originalnog koncepta: Prvi rođendan Bosch Concept Store-a 1Foto: Promo/Bosch

Neobična prodavnica u šoping centru UŠĆE, gde svaki kupac može imati personalizovanog prodavca, slavi godinu dana rada.

Od kako je pokrenuta poslednjeg dana maja 2021., Bosch Concept Store postala je mesto u koje su navraćali svi oni koji su poželeli da ih ih kroz bogat asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta vodi stručna osoba, i to na bazi personalizovane kupovine. Ovaj koncept je tada po prvi plasiran u Srbiji, a posle 365 dana primene u praksi, pokazao je rezultate.

Prodavnica je imala izuzetnu posećenost, a neobičan koncept radnje se potvrdio kao pun pogodak i osveženje na tržištu. Dr Techno kao specijalista za tehniku i posebno za Bosch, je povodom prvog rođendanskog jubileja omogućio svim kupcima da putem samo jednog klika po promotivnim cenama odaberu najsavremenije i prepoznatljivo kvalitetne Bosch kućne aparate!

Ta ekskluzivna ponuda proizvoda važiće do kraja juna.

Brojne pogodnosti uz vaučere i specijalne cene

Specijalizovana radnja Bosch Concept Store na jednom mestu nudi ceo asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, od veš-mašina i usisivača do kuhinjskih uređaja i robota, sudomašina i aparata za kafu. A ključna karika u procesu nabavke proizvoda jeste – olakšan proces kupovine. Upravo je to privlačilo kupce da dolaze i da, na nov način, kupuju sve što ima im je zaista neophodno.

U danima slavlja, Bosch Concept Store će tokom čitavog juna kupcima pružati ekskluzivnu mogućnost da kupovinom Bosch uređaja u prodavnici preuzmu vaučere sa popustima koji će moći da iskoriste za narednu kupovinu. Potrošači će, sve do kraja tekuće godine moći da iskoriste vaučere.

Na posebnom linku je izdvojena grupa artikala po specijalnoj ceni. Uz samo jedan klik moguće je da otrkijete proizvode koji su, povodom rođendana, svrstani u promotivne. Nesvakidašnja ponuda dopunjavaće se tokom celog juna, po šok cenama!

OTVORITE rođendansku ponudu meseca!

Savetnik je u potpunosti na raspolaganju potrošača

Bosch Concept Store je originalan po tome što potrašičima nudi uređaje za kompletno domaćinstvo, ali uz koncept koji je osmišljen tako da kupovina postaje zadovoljstvo. U prijatnom prostoru, kupce dočekuju profesionalni savetnici za kupovinu, koji su tu da olakšaću proces i daju konkretne savete i preporuke.

Ovakvim pristupom Dr Techno, vaš specijalista za kupovinu, i Bosch ponudili su novo iskustvo kupovine, budući da više nema potrebe da se brojne ponude na internetu pretražuju satima. Potrošač, u razgovoru sa savetnikom bira uređaj koji najviše odgovara njegovim potrebama, uz uštedu vremena.

Tako je po prvi put u našoj zemlji, kupovina Bosch uređaja postala personalizovana i, na neki način, je ostvaren san svakog kupca. A to je da dobije ekskluzivnog prodavca, samo za sebe.

U sklopu rođendanske akcije, PREGLEDAJTE i kompletnu ponudu vrhunskih proizvoda.

Bosch aparati su garancija trajanja i kvaliteta, a odlikuje ih savršen stil i elegancija. Iskoristite priliku da pod ekskluzivnim, rođendanskim uslovima obezbedite uživanje u Vašem domu koje će, uz najkvalitetnije kuće aparate biti neuporedivo veće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari