Goran Vesić povodom Ćutinih izjava o Generalštabu: Dobio sam ovlašćenje za potpisivanje memoranduma

Ostavite komentar


  1. Onako nestvarno pametan čovek, Zoran Đinđić, nije video ko i šta si ti. Doduše, treba ga i razumeti, izvesno je da nije imao dovoljno vremena niti potrebe da se tobom bavi pa mu je promaklo. Što se, nadam se ubrzo, neće desiti pravosudnim organima.

  2. Zalosno, koje lazi umesto da ameri plate odstetu mi poklanjamo koja sramota a i govori su van svake pameti!!!

  3. Bas nekako zalim g. Vesica eto njemu je zapao vruc kolac da resi problem zasticenog dobra na najbolji nacin, poklonis nekome vredno mesto da „revitalizuje“ objekat, a kada pocne „revitalizacija“ nicice stariji i lepsi, napredniji. Ove knjige odavno procitane ali izgleda da ima jos koji nisu shvatili Nusicevu „Vlast“. Morace na ponovno citanje. NAPREDNO. Ziveli

  4. Znao je on vrlo dobro s kim je okružen
    I kako sw pune džepovi
    Nego tada nismo imali internet i višak medija pa nisu svi znali ,već samo neki krugovi po beogradu .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.