Grad ignoriše šampione

Nagradama ovenčana HoReCa asocijacija iz Kragujevca, nikako da dobije podršku matične sredine

Ostavite komentar


  1. Прво, Крагујевац нема јавно информисање јер су све ТВ и радиостанице приватизоване а новине нема одавно. Остао је још по који веб сајт и то је све.

    Друго, у Крагујевцу владају СНС-овци који нису радили на овим пословима нити знају да их раде. Само да видите камионе за одвоз смећа и све би вам било јасно какав је то град.

    Треће, да град пропада види се и по новом задуживању Града у мулионима евра које нема нико да врати јер све је отишло у пропаст.

  2. LJudi moji da je Verko uprskao sa zadnjim mandatom,kada je dozvolio da po gradu rade šta hoće pojedini njegovi štićenici je činjenica,ali je i činjenica da ovaj Tomin Tantuz nebi mogao da vodi ni dve gliste jer bi mu jedna pobegla,a kamoli grad kao što je Kragujevac.Pljuvali su po Verku da se prezadužio,pa kako onda tako brzo vratiše te ogromne kredite pa se sada oni zadužuju,i to ni manje nj više nego 23 miliona Evra.SNS banda je ipak samo banda na čelu sa glavnim vođom,zbog koga se baron Minhauzen okreće u grobu ko ventilator.

Ostavite komentar


Ekonomija

Jovanović: Svi dokumenti u digitalnom novčaniku 8

Jovanović: Svi dokumenti u digitalnom novčaniku

Direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović izjavio je danas da Srbija spremno dočekuje uspostavljanje Digitalnog novčanika u vidu mobilne aplikacije koji će predstavljati jedno od rešenja da se na jednom mestu čuvaju lična dokumenta građana poput vozačke dozvole, lične karte, zdravstvenog osiguranja, a na čijoj standardizaciji trenutno radi Evropska unija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.