Građani ne znaju kako vlade troše njihov novac

Ostavite komentar


  1. Nas su davno opljačkali. Sad kradu iz manjka. Rodiš se i odmah dužan 1.200 evra. Danilovom tati.

  2. Mehanizam trošenja novca je prost,radi se za što veću proviziju,poslove dobijaju firme koje mogu da vrate 10%-15%-30% od ugovora plus 100% od aneksa ugovora,potom novac kreće piramidalno prema vrhu.Takav novac se koristi za razne projekte od kupovine glasova do kupovi svega………

  3. Kad neznaš i nećeš ništa da radiš neboj se, uvek ti ostaje politika. Kad osetiš blizinu para koje niko ne čuva dobićeš i inspiraciju kako da dođeš do njih i odradiš „šemu“ u svoju korist. Zato su braća daltonovi idealan par. Jedan izvodi predstavu, diže prašinu i galami da nam skrene pažnju dok drugi trpa lovu u džakove. Siguran sam da se ta lova neće trošiti u sirbistanu.

  4. O vrlo vaznom podatku vise niko i ne spominje a rec je o preko sest milijardi evra koje su utrosene na nezakonit nacin pa ako uzmemo da je ugradjivanje od 20 do 30% onda o kakvom transparentnom trosenju no ca govorimo.

  5. Ovo je sustinska razlika Zapada i ostalih Starinskih drzava. U drzavama Zapada narod se izborio da vlast bude servis gradjana, odnosno da se kontrolisu finansije i to javno. Starinske drzave koje za sada predvode Rusija i Kina ovo ne zele jer vladarima ne treba kontrola.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.