Građani Niša: Predsedniče letite sa našeg aerodroma do Merkelove

Iako je odložena sednica Skupštine grada na kojoj bi se razgovaralo o besplatnoj predaji aerodroma „Konstantin Veliki“ državi, protest se ne odlaže

Ostavite komentar


  1. Svakako da je reč o niškom aerodromu,kome nije mesto tu gde se nalazi,jer dva sata vožnjom automobilom sputava želju za niškog aerodroma.Surčin je blizu,a rasparčavanje troškova i na niški aerodrom,skupo košta.Ako se upotrebljava sa vojne svrhe,mislim da nećemnogo pomoći oko osvajanja Kosova,jer iako stalno na nekim smotrama,bojim se za konačan ishod u borbi sa Kosovarima,koji brane svoju zemlju,koju su dobili 1999 g. kapitulacijom od Miloševića i Šešelja.

    1. Čudni Komarče,
      Ne sećam se da sam ikada pročitao ovako nemušti i skandalozni komentar. Da li ti sam znaš šta si napisao i da li sam veruješ u to što si napisao?

      1. Potpuno se slazem da Nisu kao lokalnoj zajednci ne treba aerodrom dati na upravljanje…svasta pa nije to bus stanica…i da ne bude zabune ja sam za centralizaciju vlasti da me slucajno ne pitas zasto.Prezirem SNS ali bi isto postupio…ako zele aerodrom neka daju pare iz lokalne kase a ako nemaju onda svi mi dajemo i tada upravlja centrala..a to je Republika Srbija

        1. Silni Dusane, vudim da ste poznavalac funkcionisanja aerodroma. Molim vas ibjasnite i meni i narodu kako funkcionise u kako se finansira aerodrom Nikola Tesla? Da nisu to, mozebiti, pare Beograda ili jos bolje Surcina?

    2. Ne mogu da verujem, da se pojedini ljudi, zalazu za postojanje jednog aerodroma u Srbiji. Da li treba da je to Bg. grad-drzava. Ili treba i drugi gradovi da se razvijaju.

    3. Sta lupetas koje dao Kosmet suptarima nista nije tacno kao prvo Kosmet su siptari proglasili nezavisnim 2008 god.presednik je tada bio Tadic a miniatar inostranih poslova Jeremic i znamo dobro sta je tada bilo a Vucic ae sada bori da to tako ne bude i to je istina a pusti ti te tvoje Kosovare sto kupetas da imaju pravo da brane a sta oni imaju pravo da brane sto je nase i mi to branimo a ne kodovari ili siptari

    4. A sa kojeg ce aerodroma, poletati avioni u cilju zaprasivanja komaraca…??!!

  2. Kako poleti,tako i da se spusti.Kao većina nisam zainteresovan za njegove leta;čke mahinacije,pa mi je sve jedno,da li poleće sa niškog Surčinskog,Batajničkog ili ko zna kojeg još aerodroma.Samo neka plati vožnju svojim parama.

  3. Da li neko zna šta je problem oko aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu?! Da li aerodrom posluje sa profitom pa neko hoće da privatuzuje i tu, nišku „zlatnu koku“, ili je nešto drugo u pitanju?! Da li državs hoće da „otme“ aerodrom? Da li nišlije ne daju svoj aerodrom i, da li mogu da održavaju funkcionalnost aerodroma čak i ako on finansijski zapadne u „bulu“?! Da li će ovi političari, ovi „bizmismeni“ koji „ne daju“ aerodrom, sutradan, ako aerodrom, kako u mom selu kažu „bankotira“, uložiti svoju imovinu, svoj imetak u cilju spasavanja aerodroma ili će opet prozivati državu ali, sada za njenu bezdušnost što ne spasava aerodrom i porodice koje žive radeći poslove vezan za njega?! Da li ovi protesti imaju bilo kakvog smisla ili se organizuju u cilju teranja inata aktuelnoj Vladi, koje su inicirali bivši i propali političari samo sa jednom nadom: da će ovi protesti njih ponovo izdići u „orbitu“ i uvaliti u isteone fotelje u kojima su do juče sedeli?!

    1. Kako moze aerodrom da „bankrotira“, moze naravno ako je direktor idiot partijski postavljen..

      1. Zar Vi niste čuli da su u Srbiji zatvoreni nebrojeni privredni objekti? Ko je kriv za to? Pa prvo, nesposobna rukovodstva, a potom, i radnici koji su očekivali „umešeno pa obešeno“?! Mnoge avio kompanije su „ugasile“, kao i aerodromi, koji su od svetski poznatih destinacija postajali aerodromi za poljoprivrednu avijaciju ili za sletanje aviona trećerazrednih kompanija. Ne znam ko je direktor niškog aerodroma ali očekujem da će ovi „branioci aerodroma“ u Nišu da angažuju nekoga ko sa politikom nema nikakvih dodirnih tačaka. Mene samo interesuje, poštovana Dušanka, da li ćete se Vi, kao i ovi koji dižu ovoliku „graju“, sutradan, pokajati i na ovim forumima reći da ste pogrešili? To Vas ništa neće koštati ali bi bilo lepo. Možda bi se neko poveo za Vašim primerom?

        1. Pa da, evo recimo kandidat za izvinjenje: Aleksandar Vlahovic, ministar privatizacije, koliko znam, predsednik. Saveza Ekonomista Srbije, pardon to je NVO u njegovom vlasnistvu, proverljivo na APR. Vas dvojica sigurno delite iste stavove da su rukovodstva svih fabrika u Srbiji bila nesposobna, i radnici bitange, samo ne znam da li je ijednu fabriku uspesno privatizovao?

  4. Ništa mi nije jasno osim da neko nešto muti. Siguran sam da narod iz Niša ima razlog da se buni i nadam se da Ryanair neće napustiti Niš. Srbiji fali još bar tri aerodroma. I kad mi neko kaže da se u Jugi samo Srbija gradila. Da prebrojimo aerodrome u HR izgrađene za vreme Juge: Zagreb, Osijek, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik….jeste da je trebalo zbog turista ali aman, Srbija ima jedan i po. Pozdrav!

  5. Otimaju firmu koja odlicno posluje,ali ugrozava rad ostalih u regionu zbog cena.To je jedini razlog

  6. Vverovatno je ugovorom o koncesiji bg aerodroma usao i Niski, jer oduzima putnike beogradskom. Mislili su to ce proci olako, kao i sve do sada. Zato je preCednik mnogo ljut.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.