Građani nisu dužni da plaćaju plate vašim aktivistima: Za Kragujevac – Znamo se o subvencijama gradskim preduzećima

Ostavite komentar


  1. Povecali su mesecni parking ispred zgrade -od oktobra i to za prvo vozilo-sa 300 na 500 din,sto je povecanje od preko 60 posto,sram da ih bude.

  2. Eh, količina bezobrazluka. Smeju da pričaju o Niskogradnji? Firma koju je ZZŠ uništio naručivanjem radova koje nikad nije platio i koja je sada samo prazna ljuštura koja godinama ima jednog zaposlenog koji plaća račune u reprogramima jer bi gašenje svalilo preko milijarde duga direktno na gradski budžet, RTK su sami davali preko 60 miliona (dok je to bilo oko miloon evra) sad im je to neverovatno (kad je sad to oko 500.000 evra), tradicionalni vašari su sa ulica koji su blokirali grad izmešteni na prazan plato Sajmišta, sportski klubovi pre integracije nisu isplaćivali plate i bili pred gašenjem itd itd itd. Doista, znamo se.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.