Građevinske dozvole ima jedino u Vučićevoj izjavi

Predsednik Srbije tvrdi da objekat u Batajnici ima sve potrebne papire

Ostavite komentar


  1. Prvorodjeni tvrdi da ima dozvola jer je on trenutno direktor katastra i ostalih sluzbi koje izdaju dozvole. Sta tu nije jasno?

  2. Zamisli samo da se u vreme pandemije sve radi po birokratskim propisima. Jedna dozvola, pa druga, pa zahtev, pa odlucivanje, pa rokovi, pa zalbe, pa resenja, pa pozivi, pa javna nabavka, pa opet neka zalba, pa komisija itd…. mozda bi uspeli nabaviti jedan kontigent maski i PPE do sada. A umrli bi jedno milion ljudi. Tako da dobro razmislite pre nego sto trazite birokratiju u vanrednim okolnostima.

    1. Pažljivo pročitaj tekst. Tamo se navodi da država, t.j. sadašnja gospođa Ministarka energetike, tvrdi kako se dozvola za „obične smrtnike“ može dobiti za 7 dana. Znači, trebalo je svega toliko da se taj papir obezbedi.

      1. Za 7 dana ako ti ne fali ni jedan papir za koji ti treba 3 meseca da pribaviš. Nemoguće je da imaš kompletnu dokumentaciju za iole složeniji objekat…ma da si robot!

  3. Ko nije podnosio PGD Ministarstvu taj ne zna šta su muke Tantalove. FT1P
    Nisu tehničari navikli na papirologiju i birokratiju. To i ne treba da bude njihov posao. Da nema gurke sve bi stajalo.

  4. Pazi, pazi šta se kaže:
    „Prvo da razjasnimo: niko ne osporava državi pravo da u posebnim situacijama, a epidemija kovida to svakako jeste, po hitnom postupku preduzima mere kako bi zaštitila stanovništvo i omogućila saniranje posledica…“

    Pa šta ga onda tupite.

    1. Ne razumem ove ljude koji pisu ovako nesto, da li pisac teksta daleko bilo ako se razboli od KOVID 19 bi voleo da se leci u Zvezdraskoj sumi na klupi ili nigde. , dosta bre vise sa glupim tekstovima pa taman i da je ovo Djilasova novina,

  5. Dozvolu Drzava sama sebi moze da izda za dan. Znaci nije da se nije moglo. To opet znaci da se nije htelo. A zasto? E to je za akademski obrazovanog vukovca malo previse.

  6. Prosto, svako ko umre po nesmotrenosti doktora je umro na „njivi druge kategorije“ a ne u bolnici.

  7. Kolariću paniću… „Danas“ ispričamo neku priču, „Sutra“ nas neko ko zna demantuje, i tako, daj „Danas“ neku novu priču , i nema veze da li jeste ili nije, jer uvek ima „Sutra“…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.