Gradnju ulice za Lidl finansiraju iz budžeta

Počelo uređenje lokacije za budući trgovinski objekat nemačkog lanca u Užicu

Ostavite komentar


  1. Po kakvoj logici i pravu se izdvajaju pare poreskih obveznika za izgradnju infrastrukture za privatnu firmu?! Zato što su se oni tako dogovorili da troše tuđe pare?!

  2. Ne izdvajaju se pare poreskih obveznika,nego prodavac gradskog gradjevinskog zemljista izvrsava svoju ugovornu obavezu. Dokle ce populisticko-kafanske interpretacije i senzacionalisticki naslovi da razludjuju inace ne konsolidovani srpski puk.

  3. gospodo iz Danasa, prestanite sa ovako pametnim naslovima da srozavate sami sebe,najbolje da ljudi plate 600000 evra za cist uzicki vazduh…..

  4. Pisite o Sapcu malo, kao se tamo grade ulice, uredjuju parkinzi i ulaze ogoman novac svih gradjana Sapca u privatnu imovinu lokalnih partijskih tajkuna i raznih imaginarnih investitora. Takav kriminal nije zabelezen u Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.