Gradska vlast u Vranju nastavlja sa bankarskim zaduživanjem

* Zaduženje od 80 miliona dinara biće prebačeno u Fond sigurnih rezervi i korišćeno isključivo za slučajeve sudskih izvršenja
Uz pomoć kredita do stabilnog finansiranja

Ostavite komentar


  1. Ocigledno je ovo odluka vrsnog ekonomiste koji kaze :Bolje kredit nego dugovi!!! Pa on ni ne zna da je kredit ustvari dug!!! Jos potvrdi sve uverenjem da ce uzeti najbolju ponudu (pazi molim te, koja dubina)
    Prati te ovo licnost, ovakvi najvise napreduju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Čadež: Dogovor Srbije i EU je prilika za novo poverenje 7

Čadež: Dogovor Srbije i EU je prilika za novo poverenje

Memorandum o razumevanju između Evropske unije (EU) i Srbije o strateškom partnerstvu o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima i početak proizvodnje električnog automobila „Fijat Grande Panda" u Kragujevcu, prilika je za uspostavljanje novog poverenja u Srbiji, regionu i sa EU, zasnovanog na zajedničkim ekonomskim interesima i činjenicama, izjavio je danas Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije (PKS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.