Gradski prevoz u Kragujevcu skuplji nego u šest evropskih prestonica

  1. Ma kako da ne, NIS ima najskuplju mesečnu kartu 1zona 2650rsd 2zona 3750rsd 3zona 4670rsd tako da na odakle vam taj podatak da je Kragujevac skup.

  2. I u Subotici je 3 ili preko 3 hiljade oduvek najskuplji gradski prevoz kartanje 120 din pa ti vidi.Sve je najskuplje u Subotici od brašna,ulja,mleka ,jogurta naš hleb u BG bio davno kad smo bio 60 a kod nas isti tada bio 80 jogurt u času tada bio 25 a u Subotici 39 .Živela Srbija.i Vojvodina koja je u Srbiji

  3. A nijedan skoro autobusi Vulovic Transport nemaju klimu ima u autobusu 100 stepeni, tesko izlaze uz brdo i prljavi i kosta 3000 mesecna karta u Kragujevcu pa to je van pameti vulovicu bi trebalo da se ukine linije i da dodje neko normalan sa normalnim autobusima da vozi ljude strela ima mnogo dobre autobuse ima klima, lepo idu, cisti sve pohvale za strelu kakve autobuse ima.

  4. Prevoz naplaćuje busplus, tj Kentkart koji je proteran iz Beograda. 75 dinara jedna voznja a u BG-u ceo dan za 100 dinara.

  5. I na Malti je besplatan prevoz ….do 2022 je bila cena 26 e mesečna karta

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.