Gradskom zavodu za veštačenje još jedna kazna

GZV odbija da dostavi podatke o predmetima, učesnicima i vrednosti sporova u kojima je bila angažovana Mirjana Labović uz obrazloženje da se time zadire u njenu privatnost
Zbog nedostavljenih podataka o predmetima u kojima je postupala veštakinja sa spornom diplomom

Ostavite komentar


  1. Zato oni i na tenderima daju ekstremno niske ponude, prolazi jedino cena kao kriterijum a o stručnosti svedoče članci poput ovog…

  2. Ma koga briga jel diplpma prava ili nije, jel doktorat plagijat ili nije, vazno je da si clan SNS i da volis Vucica.Ako nisi clan ili ne volis Vucica dzaba ti prava diploma i svo znanje.Tako je stanje u lideru Regiona.

  3. Jedini nacin da ih nateramo na postupanje je da im svi mi u sto vecem broju posaljemo ZAHTEV ZA PRISTUP INFORMACIJI OD JAVNOG ZNAČAJA sledece sadrzine:GRADSKOM ZAVODU
    ZA VEŠTAČENJA
    Ul. Svetozara Markovića 42/II
    Beograd

    ZAHTEV ZA PRISTUP INFORMACIJI
    OD JAVNOG ZNAČAJA

    Na osnovu člana 15 stav 1 Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, molim da mi se pruži sledeća informacija:
    1. U koliko sudskih predmeta je veštačenja ispred Gradskog zavoda za veštačenja obavljala sudski veštak Mirjana Labović?
    2.O kojim se sudovima i sudskim brojevima predmeta radi?
    3.Sa kojom stručnom spremom je u Gradskom zavodu za veštačenja zaposlena Mirjana Labović?
    4.Diplomu koje školske ustanove je imenovana predala prilikom zasnivanja radnog odnosa?

    Unapred zahvaljujem na odgovoru.

    U Beogradu,
    10.10.2016.
    Pa da ih Poverenik za svakog od nas kazni po 200.000.dinara,pa ili ce dostaviti informacije ili ce Grad Beograd Bankrotirati.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.