Grčić smenio četiri direktora, ali ne i sebe

Uprkos očekivanju da prvi čovek EPS-a podnese ostavku zbog energetskog kolapsa

Ostavite komentar


  1. Molim druga Grčića da nam stručnim jezikom i naučnom terminologijom objasni kojim metodologijama je vršio analize koje su dovele do otpuštanja četiri pomenuta direktora (ne bi me začudilo da nijedan nije SNSovac). Ipak nam je drug Grčić fakultetski obrazovana ličnos’.

  2. Ma spasio tebe onaj iz Resavice sto prebaci onoliki ugalj noću inace bi još večeras mogao da izvlačiš mangal iz šupe.

  3. Pa pravno gledano, ovaj pecenjarac nije mogao da ih smeni jer nije cak ni VD direktor.. A ZAMislite mandat vd mu istekao pre cetiri godine, a ako je on postavio ove direktore koje je smenio, onda bi sam trebao dpodnese ostavku koja naravno ne bi vazila jer pravno nije direktor pa za to i nema ovlascenja. Tako je to sa nestrucnim poslusnickim „kadrovima“….

  4. Neka iznesu u javnost kolike su im otpremnine?
    SRAMOTA.
    Koje sve agencije imaju?
    SRAMOTA.
    Koliko imaju zaposlenih i koje su im zarade?
    SRAMOTA.

  5. Bruka i sramota, nazadna stranka upravlja svim državnim preduzećima, čiji direktori nisu sposobni kao i sva nazadna vlast!

  6. Da je u Japanu trebalo bi da izvrši harakiri.
    A Zorana da mu se pridruži.
    Ali kod nas je sve moguće.
    Harakiri ne.
    Ma bre ni sram nema.

  7. Kad ga pogledam samo na kratko, javlja mi se da će Mićo biti ambasador. Ne može biti gori od Marka Đurića. Ima da nas predstavlja samo tako!!!

  8. Antropolog bi mogao da nam objasni šta nam ova pojava govori.
    O njemu i onom ko ga je birao.
    A da je samo on.
    Kakva galerija likova, ljudi moji.

  9. Da je na čelu EPS-a stručnjak, inženjer koji godinama radi u tom preduzeću, ne bi se desili ovakvi kiksevi. Ovaj energetski haos nas već do sada košta nekih 250 miliona evra, a trebaće još toliko para da se uspostavi sistem. Interesantno je to što je ova vlast stalno napadala opoziciju za sve moguće propuste, a sada se vidi da su upravo oni na vlasti potpuno nesposobni i nekopetentni da održavaju velike sisteme. Jedino što rade bez greške to je ugovaranje tajnih, sumnjivih poslova sa nenormalno visokim cenama.

  10. Mnogo cega je ovde nejasno. g. Grcic je bio postavljen na mesto VD Direktora, tako se kaze, pa se onda kaze da mu je taj mandat prestao pre 4 godine, ako je ovo tacno, znaci da on nije nikakav direktor, obicna civil koji je uzurpirao to mesto a g-dja Ministarka nista ne preduzima, nego i ona i g. Vucic pricaju sa njim kao sa direktorom a on po funkcinji ama bas nije nista, kao sto rekoh ako to nije tacno ali je vrlo moguce jer u VD zvanju po zakonu je ogranicen vek trajanja (ali ko postuje ovde zakone). Pitanje gospodinu Vucicu kako neko ko je obican gradjanin moze da sedi na takvom mestu i kako on kao takav moze bilo kome da da otkaz a jos manje da raspolaze pecatom firme, ima li pameti medj vama ili mislite da niko nista ne razume uspavani rijaliti programima na svim nivoima. Dokle tako naopako gospodine Vucicu. Ziveli

  11. Grcicu,prvo ti podnesi ostavku ako imas malo savesti.Ti i Vesic pokupite svoje stvari i bezite jer Beogradjani nece trpeti vas nerad i nesposobnost.

  12. Grcicu da li se ti stidis covece sto si nesposoban dobio takav polozaj?Znas li koliko nas kosta tvoja nesposobnost?A ti smenio 4 ditektora.Vlada cuti.Bravo…

  13. Kako Grcic mpze da smenjuje nekoga kad nije direktor ,ni v.d.direktor.Pa ko je on i sta radi tu u EPS-u.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.