Grejna sezona počinje 15. oktobra: Novi računi biće veći za pet do 30 odsto u 22 opštine u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Sve do 2010 daljinsko drejanje je bilo najeftinije opravdano jer sto se masovno greje jeftinije je. Sada se od naroda, koji je u zgradama i nema izlaz uzimaju pare radi punjenja budzeta.

  2. I tako.Povecanje penzija koje treba biti od januara vec pojelo poskupljenje a tek je oktobar tako da povecanje od 2-3000 pojede cena od 10 ak hiljada.Ekonomski tigar

  3. Pa dokle više??? U Zrenjaninu je za zadnjih 11 godina 8500 stanovnika manje I zvrji prazno 2700 kuća ili stanova a oni još poskupljuju grejanje i teraju i to malo ljudi da napušta grad!

  4. Poskupljenja su davno pojela ta jadna povecanja. Radijatori vise hladni nego sto je toplo u stau..

  5. Inače nema inflacije ili je bedna od jwdva par procenata….a samo grejanje poskupi za 30%….a gde je struja,hrana,garderoba,hemija???
    a plate zamrznute u privatnom sektoru!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.