Da li će početak grejne sezone biti odložen, i koliko poskupljenje traže toplane?

Ostavite komentar


  1. Placam grejanje svakog meseca i HOCU da se ukljuci 15. oktobra kako je propisano. Ne interesuje me spoljasnja temperatura, jer sigurno nece biti 30 stepeni. Ujutru je HLADNO, a i uvece je sveze. NE MALTRETIRAJTE nas svake godine.

  2. 12meseci plaćamo, ne greju ni 6 kako treba, dogreva se 80% građana , što se opet plaća. Kad izračunamo, nikakav benifit. Nit toplo,nit znamo potrošnju, nit isplativo. Bitno da su toplane uvek u plusu. Za 19°c ne trebam mi toplana da mi za stan od 40m2 godišnje uzme 90000. I palim klimu. U mojoj računici toplana je ekonomski neisplativa.

  3. Mi u Kostolcu nismo imali nista vredmo nego grejanje na vreme sada kasni a isto tako i ranije se gasi bez obzira sta su noci hladne u kuca je tliko hladno fa je temperatura ispod deset stepeni

  4. Dali je normalno da u Sapcu poskupi grejanje 32%? Od čega mi da živimo,pa vi nas terate iz ove države sram vas bilo.

  5. Kod mene u ugradi nisu se udostojili ni tople probe da izvedu. Grejanje vidim već poskupelo, a u stanu led. Ziveo vucic.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.