Grinfild lokacije i braunfild objekti u majdanpečkoj opštini na onlajn prezentaciji 1Foto: RARIS

Među 58 investicionih lokacija i projekata u istočnoj Srbiji nalazi se i pet u opštini Majdanpek, koji će zajedno sa ostalima biti predstavljeni na međunarodnoj onlajn prezentaciji koju zajedno sa Nemačko – srpskom privrednom komorom organizuje Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije.

Višenamenski objekat u Donjem Milanovcu, Industrijska zona u Majdanpeku, adrenalinski park u blizini Donjeg Milanovca, građevinsko zemljište u Majdanpeku i plan na Miroču deo su investicionih lokacija i objekata koji će zajedno sa grinfild i braunfild investicijama istočne Srbije biti predstavljeni na međunarodnoj onlajn prezentaciji.

Ovom prezentacijom Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije nastavlja da predstavlja prednosti poslovanja i investiranja u istočnu Srbiju.

-Predstavićemo ukupno 58 investicionih lokacija, projekata i mogućnosti sa ukupno 575 hektara na grinfild lokacijama i ukupno 57.000 kvadrata različitih braunfild objekata. Predstavićemo prednosti poslovanja i investiranja u istočnu Srbiju i niz različitih investicionih mogućnosti, projekata i lokacija, kao što su, na primer, industrijske zone, projekti JPP, komunalni otpad, hrana, hemijski park, braunfild, banje, skijališta, šoping centri i mnogi drugi – ističu u RARIS-u.

Dodaju takođe, da je u regionu je sve veća ponuda lokacija za grinfild i braunfild investicije po više nego konkurentnim cenama, kao i da su  brojni primeri uspešnih investicija.

Onlajn prezentacija investicionih lokacija i projekata istočne Srbije biće održana u sredu, 9. novembra, od 10 do 11 časova, na srpskom i od 14 do 15 časova na engleskom jeziku.

Prezentaciju organizuje RARIS zajedno sa Nemačko-srpskom privrednom komorom, a u saradnji sa Komorom italijansko-srpskih privrednika, Kanadsko-srpskim poslovnim udruženjem, Slovenačkim poslovnim klubom, Francusko-srpskom privrednom komorom, Helenskim privrednim urdruženjem Srbije, Holandsko-srpskom privrednom asocijacijom, Japanskom poslovnom alijansom u Srbiji, Belgijsko-srpskom poslovnom alijansom, Nordijskom poslovnom alijansom i Švajcarsko-srpskom trgovinskom komorom.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari