Grujičić: Plan da se sav novac za održavanje medicinskih aparata prebaci na Ministarstvo zdravlja

Ostavite komentar


  1. Hahaha, nemogu a da se nenasmejem. Moja majka imala 25 zracenja u kladovu umesto mesec dana to trajalo jace od dva. Plus pekari sto rade za toj masini je prepekli pa vec pet meseci upalu nemoze da sanira . Sad mi treba veza da je pregleda hirurg na onkologiji i da utvrdi stepen katastofe. Mislio sam pozvati ministarku upomoc ali zauzeta bavi se cigarama trenutno mislim pusenjem.

  2. Svaka čast Danice, znam da je teško umrežen je privatni i državni kadar u zdrastvu.
    Samo mesečni ili tromesečni iventari sa prozivanjem krivca, napravićete ušdedu od 10 milijona evra u zdrastvu.Želim ti sreću u radu i životu.

  3. Prvo o zabrani pušenja a sada o finansijama i održavanju a kada će već jednom početi da rade sa pacijentima i leče ih.

  4. Da li moze jedna reč hvale za Domove zdravlja. Neka neko iz Ministarstva ode sa knjižicom na šalteru pa će sve biti jasno. A tek znanje da tu izleče. Samo tako se moze videti njihov rad i organizovanost

  5. Gospodja ministarka osetila lovu pa da se I ona nafatira pre nego sto ostane bez fotelje.

  6. E tu ce tek pacijeti da se nacekaju ,dok Ministarsvo posalje majstora u Bojnik da popravi aparat procice podosta vremena.

  7. Ministarstvo trlja ruke, bavi se servisom svih aparata u celom zdravstvu za proviziju. Ministarka zeli da bude direktor svih ustanova, a nije znala da ministri to nisu

  8. Skupu opremu nabavlja država i daje ustanovama na korišćenje. Ugovaranje sprovodi država i valjda ugovara i ovlašćenog servisera . To je i do sada bilo. A skupe popravke ne plaća rfzo već ministarstvo.

  9. Ministarka se malo više pogubila u svojim snovima i idejama da im ostane što više para za plate i za nerad.

  10. U aparatima su pare.
    O respiratima i na respiratorima i vakcinama ,ministarka dobro naucila posao.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 9

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.