Nakon tendera GSP gubi trase: Koji privatnik će saobraćati na kojoj liniji?

Ostavite komentar


  1. Ovo se najavljuje i o ovome pise vec neko vreme. Da li se iko pobunio? Ne! Jel neko pokusao ovo da spreci? Ne! Iz GSP-a su upozoravali, pominjali strajk, onda su im pretili i razbucali ih Nikoga nije briga! Svima nam je u interesu dobar JAVNI gradski prevoz, a opet niko ne zeli ni najmanje da se „iscima“ i podrzi taj GSP. Kao ni nastavnike kad strajkuju, kao ni medicinsko osoblje kad strajkuje. Mirno sedimo i posmatramo kako nam sve propada u gradu i drzavi, i svaljujemo krivicu na neke tamo…a sami nismo spremni prstom da mrdnemo! Jadni smo svi zajedno! Sramota!

  2. znaci osudjeni smo na vozace iz nepala, nepostovanje reda voznje i krs buseve. ne mogu da verujem da su dali 52, 53 i 56!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Srpski biznismen iz Amerike o kopanju litijuma: Nijedna iole ozbiljna država ne sme sebi da dozvoli da joj sudbina zavisi od jednog projekta 8

Srpski biznismen iz Amerike o kopanju litijuma: Nijedna iole ozbiljna država ne sme sebi da dozvoli da joj sudbina zavisi od jednog projekta

Nijedna država ne sme sebi da dozvoli da joj sudbina zavisi od jednog projekta. Tim pre što bi od rudne rente Srbija godišnje dobijala 29 miliona dolara ili četiri dolara po stanovniku. Nije to džeparac, ali nisu ni velike pare u odnosu na rizik koji taj projekat sa sobom nosi, tvrdi Luka Erceg, rođeni Kanađanin, američki biznismen iz San Dijega, nekadašnji suvlasnik američke firme koja je imala sve dozvole da u SAD izgradi dve fabrike litijuma, za koje je Ilon Mask nudio 325 miliona dolara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.