Gubitak Zastave oružja dostigao više desetina miliona dolara

Sindikat Zastave oružja ukazuje na “pogubno upravljanje” preduzećem 

Ostavite komentar


  1. Iz cele priče, punih džepova će izaći klanovi Stefanović i Vučić a od države će nam ostati ruševine.

    1. Gde su bili dok je Aleksandar Obradovic bio u pritvoru a otac ministra u kupovini satova od 50k eur? Svaki od njih razmislja, samo da on primi platu, a komsiji mogu i decu da streljaju. Njihovo znanje i vestina, kao i stanje opreme i kvalitet proizvoda, na zalost ih nikada nece dovesti do drugacije situacije od te u kojoj rade citav mesec za 1 turu pica na Austrijskoj benzinskoj pumpi. To je proces koji traje vec 30-40 godina i sa velikim zaljenjem se samo moze konstatovati da je za njih kasno. Medjutim nije kasno da se bagra koja je sve to svesno sprovodila u cilju licnog bogacenja pohapsi i osudi na dozivotnu robiju.

  2. Veoma interesantan tekst od coveka koji je u sred nesrece koja nas je zadesila zaposlio sina u Zastavinoj fabrici oruzja. I to kod direktora koga je nekada isterao u kontejneru iz fabrike. Sramota.
    Grbo narod ti vise ne veruje. Svi ti krivi za stanje a ti sina zaposljavas na mala vrata. Sta drugi radnici da rade kad svoje najmilije ne mogu da zaposle a uz tebe decenijama idu placaju ti a ti ih obmanjujes. Bruko sindikalna. Jos Kacici familiju pozaposljavaj pa predaj mulcu/belcu sindikat i kuci bedo bedna Ilicu sindikalni borce.Fuj…

  3. Ilicu kolike si gubitke napravio u fabrici za decenije vladavine terora koji sprovodis kao clan upravljackih struktura Zastave oruzja.
    Sta je krivo ti rukovodstvo sto ti sina zaposlili u zastavi. Bruko izdao si nase sindikalne ideje. Lizes se sa rukovodstvom privatne stvari zavrsavas samo sebi i Kacici a narod teras u propast sireci paniku i fabrikovanjem lazi.
    Gotovo je sa tvojim glupiranjem. Provaljen si Ilicu

  4. Da li vise iko Ilicu veruje. Znamo vec sto puta ponovljenu pricu fabricki rukovodioci krivi i nadzorni odbor na koga si fizicki nasrnuo i sad odgovaras u sudu za krivicno delo dok ti radnici placaju advokate. Sina zaposli Ej…Ilicu karalteru bezlicni. Dokle bre vise. Ko tebe jos slusa i veruje u tvoje „postene namere“. Idi vise vec jednom. Pusti ljude da zive sutra platu dobiju i krenu dalje. Ne siri vise lazi i gluposti vec priznaj da se lizes sa rukovodstvom koje te je na posao vratila sina zaposlila i ko zna sta jos cinila. Sramota bre vise

  5. Toliko o tome koliko nas „voli“ predsednik SNS-a! Puna usta hvale a upropastio sa svojim ministrom drzavnu oruzarsku industriju! Sramota!

  6. „Radnicima fabrike Zastava oružje nije isplaćena zarada u celosti za mesec april, u skladu sa Kolektivnim ugovorom.“
    Najlepse vas molim, zaposlite lektora.
    Hvala.

  7. Izgleda da je najveći problem oružara sin sindikalca. Dok Zastava oružju ne smrkne, Branku Stefanoviću i GIM-u ne svane. Velika bagra na vlasti, mala bagra na radnim mestima okreće glavu i pljuje oca poginulog radnika i „spontano“ cela fabrika dočekuje vođu u sred epidemije.

  8. Cak i u Bosni,koja skripi po svakom sastavu, namjenska industrija radi punom parom: Igman u Konjicu lane je zaposlio 120 novih radnika,a ove godine jos 50,Gorazde isto tako,Travnik i Pretis prave haubice i granate,zaposljavajuci nove snage.
    A da,oni nemaju SNS,Sline i Branka u prodaji oruzja.
    Nama je uvek djavo kriv,a ne nezajazljivi lopovi koji bi opljackase bogaoca.

  9. Bolje da proizvode bicikla i sportsku opremu. Oružje ne donosi ništa dobro.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.