Hakerska grupa “Qilin“ može da kompromituje EPS ili samo blefira?

Ostavite komentar


  1. Jedva cekam, nadam se svi, da obelodane te krimi ugovore, koji se popularno nazivaju poslovnom tajnom, sa belosvetskim i nasim tzv. biznismenima!

  2. Daj boze da hakeri ostvare svoju pretnju! To je jedini nacin da gradjani Srbije saznaju za mutljavine, lopovluke i mahinacije u EPS-u!

  3. Ja ovde samo vidim nesposobnost njihovog IT sektora da izađe na kraj sa ovim problemom. Šta je problem da se meni pošalje račun na mejl, ako već portal ne radi?

  4. „…hakerska grupa “Qilin“ po svemu sudeći ne poznaje najbolje način funkcionisanja Elektroprivrede Srbije…“
    Zamisli, nisu umeli da zaustave Dunav ili da pogase peći u termoelektrani… A to što će EPS našim parama da plati hskere da ne objave njihova muljanja – što bi jedan rekao: „Pa šta?“

  5. Nije mi jasno čime oni mogu da dodatno kompromituje rad EPS u odnosu na već poznate činjenice.

  6. MA. Dajte posle cirkusa sa pecenjarom Micom I velikim pljackama te firme sta vise moze da ih kompromituje, placamo lopovluk epskih razmera decenijama u toj jazbina firmi

  7. EPS je toliko kompromitovana da te pretnje od hakera i nisu nesto novo, sto bi moglo da is zabrine.

  8. Sta je bilo sa hakerskim „napadom“ na Katastar? Da li je on uopste postojao? Da li je neko odgovarao sto je na „izvolite“ bilo vlasnistvo svih gradjana Srbije? I sad ponovo? Da li se zna da ove gangstere, mislim na Quilin, mozes IZNAJMITI? Da li osim nas boranije, koju drakonski kaznjavaju za svaki prekrsaj, postoji IKO ko odgovara zabog svojih propusta? Da li je moguce da su strateski vazni podaci tako lako dostupni?

  9. Koliko se secam, prvo su rekli da ce objaviti u roku od 8 dana, sto je odavno proslo, a sada se pominje datum 15. januar. Sto znaci da su to samo prazne price da ta ili neka druga grupa hakera ima nesto sa cim bi ucenjivali.

  10. Totalna nesposobnost. Ali imamo i pitanja: Ko je pravio takav program? Koliko je plaćen? Da li je raspisan tender? Što je pravljen novi program kad je stari program,pogotovo“Elektrovoj vodine“ bio odličan.

  11. Sada me samo interesuje da li će uplate preko internet bankarstva,pošte,drugih banaka(na šalterima) biti PROKNJIŽENE kod EPS-a. Pre i posle upada hakera 19.12.2023g . Neko od Vaših novinara ako je moguće da se raspita..Hvala

  12. Na zalost, u Srbiji (i uopste u zemljama sa autoritarnim rezimima) mozes objaviti bilo sta, niko nece reagovati. Odgovornost politicara ne postoji a javnost je izmanipulisana i nacionalisticki orijentisana.

  13. Pa šta? Dobijamo vaučere, „uvećane“ penzije, i spokojno pripadamo glasajući za rastući fašizam. Sve uz bakšiš.

  14. Čijim novcem će EPS da plati ucenu ?? Našim, koji su već pokrali da ne bismo saznali kako nas kradu i dalje

  15. Kada vam ne rade sistemi kako ste bonus uplatili radnicima koji ga nisu zaradili?
    Ne vređajte nam inteligenciju sve je vape maslo ,nema nikakve grupe quilin.

  16. Naravno da EPS neće da plati jer zna da će kukavica Aca na sve to reći „Pa šta“ ili da to mogu „mačku o rep“, što znači da posledica po one koji su se bavili mahinacijama neće biti, kao što se već dešavalo sa ranijim krivičnim delima inokosnih organa javnih preduzeća, poreklom iz SNS-a.

  17. EPS je pravi a sajt je lažni. Šareni dijagrami i tabele. Samo excel i word,na nivou srednje škole ili max druge godine fakulteta.Taj „sajt“ nije ništa ni radio.
    Neka vrate stari ako znaju?

  18. Po unutrašnjosti,stigli su nerealno veliki računi za mesec novembar velikom broju ljudi i meni.Na info call centru eps a niko se ne javlja!?

  19. Saopštenja EPSa su urnebesno smešna, i varaju se, svi mi znamo kako EPS posluje!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.