Hotel Grand Kopaonik spremno dočekao letnju sezonu 1MK Mountain Resort

Da hotel Grand Kopaonik spremno dočekuje početak letnje sezone na toj planini uverila se grupa novinara beogradskih redakcija u okviru medijskog puta u organizaciji MK grupe.

Otvoreni bazeni u okruženju koje miriše na četinare, sadržaji koji donose mir i opuštanje, glavni su činioci za sve one koji se odluče za odmor na toj planini.

Ether Spa u hotelu Grand Kopaonik donosi bogatstvo sadržaja i koristi najbolje od prirode, spa rituale i učinkovite aromaterapijske tretmane, inspirisan prirodom Kopaonika i njegovim bogatim esencijama koje se kriju u raznovrsnom biljnom svetu,

Očuvana priroda, šume, rečice, pešačke staze, rezervati prirode, vodopad i autentična planinska sela garant su za ugodan letnji odmor.

Oni koji to žele, tokom izleta u prirodi, mogu da Izaberu svoje prevozno sredstvo, planinski ili električni bicikl, kvad za avanturu bez granica, safari vozilo ili se jednostavno oslone na sopstvene noge.

Moguće je i branje pečuraka, lekovitog bilja i borovnica, jahanje konja kroz zelene krajolike, vožnja žičarom i gondolom, zabava na streličarstvu, dok su za decu predviđeni dnevni istraživački kampovi u prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari