Beogradski Hotel M, koji posluje u okviru prestižne svetske asocijacije Best Western, jedini u Srbiji je dobio i licencu kongresnog hotela, a izvršni direktor Desimir Popović kaže za Danas da je nova kategorizacija potvrda dugogodišnje reputacije i kvaliteta usluga koje se pružaju gostima.


– Pripadnost određenoj kategoriji znači da hotel nudi kvalitet, kvantitet i kontinuitet u tehničko-tehnološkom i organizacionom smislu. Potrošačima predstavlja dokaz da svojom ponudom možemo da zadovoljimo njihove zahteve – kaže Popović. On dodaje da je ugostiteljstvo privredna delatnost koja poslednjih godina intenzivno raste.

– Zdrava konkurencija nas tera na tržišnu utakmicu, koja osim kategorizacije podrazumeva i dodatnu specijalizaciju. Hotel M je već dokazao sposobnost da u svako doba, tokom cele godine, organizuje sve vrste skupova, od dnevnih sastanaka i radionica, preko višednevnih savetovanja i seminara, do najzahtevnijih specijalizovanih konferencija, simpozijuma i kongresa, kako domaćih, tako i međunarodnih – naglašava Popović i podseća da je Hotel M prvi u Srbiji ušao i u svetski lanac Best Western koji okuplja 4.000 hotela u 100 zemalja.

Povodom dobijanja specijalizovane licence u Hotelu M će danas biti priređen koktel za ugledne zvanice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari