Hoteli drže stare cene, ali gostiju još nedovoljno

Ugostitelji tvrde da zabrana izlaska iz Srbije nije popunila njihove sobe, ali da će preživeti godinu

Ostavite komentar


  1. krevet, bojler i šporet kupljeni u prošlom veku, ali su u dobrom stanju. Naročito federi. Svaki se oseti. Večnost je brzina svetlosti za ringlu koja treba da skuva ručak. U bojleru više kamenca od Resavske pećine. Komarci domaće životinje. I posle se pitamo zašto svi hrle u Grćku

  2. Samo jake cene i poslovicni javasluk i necistoca turizam u Srbiji spasavaju. S tim sto cene mora da se jos ojacaju za minimum 856% , a necistoca i javasluk je ok.

  3. Dobar domacin u ovakvoj situaciji spusta cene da bi popunio kapacitete a los se povodi za politicarima duvajuci u istu tikvu da je sve popunjeno – e pa nije niti ce biti niti je igde i u najrazvijenijim turistickim zemljama I, F, S! E sad smo mi pronasli rupu na saksiji a vecina kapaciteta zrela za renoviranje!

  4. I sada napišite ko može da ide negde sa platom i penzijom od 30.000 mesečno?

    1. Nakon što se plate režije za stan, ostaje taman za 3 dana u nekoj šupi na koju je i bog zaboravio. Preostale dane u mesecu možemo provesti u hibernaciji, kao medvedi.

  5. Prošle godine supruga i ja smo bili sedam dana na Kopaoniku, u Konaci a, po ceni 125 EUR (platiš 5, boraviš 7 dana). Ove godine toga nije bilo. Ove godine sedam dana na Kopaoniku košta 250 EUR. Toliko o tome da nisu menjali cene odnosno da je jeftinije nego prošle godine.

  6. Premalo vremena je prošlo od redova i grabeža hrane do pansioniranja, da bi sad dizali halabuku oko turizma u nas. Na jesen će ponovo da se priča o hrani, tačnije, njenoj ceni pa će ova tema lako u zaborav. Reset se još nije ni dogodio, da virus nestane, sutra bi svi radili po starom a neka samo neko kaže da smo dobro radili, mislim na ceo svet.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 9

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.