Hotelijeri Srbije: Dodatna državna pomoć za samo dva meseca neće spasti hotele od zatvaranja

Ostavite komentar


  1. Neka se otvore za mesecno stanovanje tokom ove situacije po povoljnoj ceni i dolazim.

  2. Na koju pomoc mozemo da racunamo mi – vlasnici apartmana koje izdajemo po principu stan na dan, koji smo uredno registrovani i placamo porez, a vec mesecima nemamo nijednog gosta? Meni je porez na imovinu uvecan tri puta, jer se po zakonu stan koji izdajem oporezuje kao poslovni prostor u prvoj zoni. Nemam nikakve prihode vec pet meseci, a pomenuti porez moram da platim, kao i jos dve dodatne dazbine na izdavanje.

    1. Dobar primer i dobro pitanje, drzava selektivno pomaze, uglavnom velike igrace, strance, mali igraci idu iz zemlje ili odlaze u ilegalu i rade na crno.

  3. Pa Vi ste postali kao malinari. Samo bre kukate. A šta bi bilo da niste dobili nikakvu pomoć? A o cenama koje ste napucali i da ne govoromo

  4. A sto ne bi hoteli postali Kovid bolnice za lakse slucajeve? Da ljudi za neku povoljniju cenu mogu da uzmu sobu u hotelu, a da imaju i medicinski nadzor? Prilagodite posao trenutku. Najlakse je traziti pomoc. A kako cete vi da pomognete gradjanima kad prodje kriza? Da necete da vratite pare?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.