Hrvatska država preuzela Agrokor

Ivica Todorić potpisao zahtev za aktiviranje leks Agrokora koji daje državi kompaniju na upravljanje * Dobavljači i proizvođači odlučili da obustave snabdevanje prodavnica Konzuma

Ostavite komentar


  1. Kao sto su mali proizvodjaci (dobavljaci) skrajnuti i zakinuti donosenjem tog zakona,a stecajni upravnik dobija veliku moc ,a bankari "ucenjivacki kapacitet",tako su i mali poverioci "Beohemije" iz Zrenjanina i Beograda ostali uskraceni za svoja potrazivanja !! Vlada (citaj vlast) u "liku i delu" stecajnih upravnika se ponasa kao Superhik iz "Alana Forda" .Uzimaju od siromasnih i daju bogatima !!!

  2. Šta je sada sa nužnom privatizacijom, kada je hrvatska država preuzela "privatnu" svojinu. Opet je Srbija izigrana, a banda je prodala svojetržište. Nema druge nego daneko "omasti" konopac. Narod bi trebao da motkama umlati političku mafiju i ološ koji je jeftino sve preuzeo u prodao Hrvtima!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.