Hrvatska i Slovenija opet vratile pošiljke srpske hrane zbog previše pesticida i „neovlašćenih supstanci“: Šta je vraćeno i koliko je to opasno?

Ostavite komentar


  1. Ovdašnji roizvođači još uvek rade i žive u uverenju da se članicama EU može sve i svašta „utrapiti“. Mi u Srbiji pojma nemamo šta jedemo, niti se nadležne inspekcije o tome mnogo brinu. E, u Evrpoi to neće proći.

  2. Sve ce to zavrsiti u nadim stomacima jer badava nam savetujete da se zdravi hranimo ksd prouzvodjaci krse propise a kid nas niko nista ne kontroluse.A sve to lecucemo lekovima iz bogate Afrike.Super

  3. Naravno ponovo smrzavanje … Daje penzionerima neku bedu a tri puta sve poskupljuje tako da su penzioneri uvek u gubitku jer nas kaznjavaju sto nam je drzava ceo radni vek uzimala a mazala nam oci sa nekom bedom…

  4. Bez ikakve namere da amnestiram NATO zločine, ona doktorka endokrinolog, koja je pre neki dan objavila da je Srbija prva u Evropi po procentu žena u prevremenoj menopauzi, i to pripisala osiromašenom uranijumu – da preispita uticaj pesticida, fugicida i drugih CIDA jajnih ćelija i spermatozoida.

  5. ovo me vraća nazad,mnogo nazad,kad su pitali jednog soc direktora iz soc preduzeća što ne izvoze robu,ofgovor je bio
    mnoogo je zahtevno to tržište
    što da se muči kad to uvaljuje ovde,bez muke i tako je i ostalo
    narod je nepismen,i da mu napišeš on ne razume i većina tzv obrazovanih ne zna procentni račun,10%,15%

  6. Prodaće se to kod nas.Promeniće zakon i gotovo.Kod nas niko ništa ne pita nizi ga interesuje.

  7. Posle kazete da se nasa drzava ne bori za nas, uvozi stranu robu koja je dobrog kvaliteta a izvozi skart, cista briga za narod.

  8. Све ћемо ми то да поједемо! Ко код нас врши проверу? Нико! Народ се трује!

  9. Беше једном једна Србија, где су људи волели да добро поједу и попију, било некада. Сад једу и пију разнолику хемију, вучић & Ко добијају вероватно свакодневно авионом здраву и чисту храну.

  10. Браво Хрватска и Словенија. Да сте глупи као ми, сад би вам Београд још увек био главни град!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.