„I da me ubiju, nema ko sutra da zaustavi protest“: Jedan od organizatora protesta poljoprivrednika dobio pretnje

Ostavite komentar


  1. Svaki diktatorski režim ima svoje falange, SNS režim ima svoj verne fudbalske huligane koji obavljaju prljave poslove na terenu, zastrašivanje naroda i mlacenje gumenim čekićima. Uzor u tome su im SA Sturm i ustaška vojnica.

  2. Posto odbijaju razgovor sa predsedniko Srbije, znaci da njima njje ni stalo do zahteva jer su neobjektivni i za cilj imaju haos i nasilje jer su ovo zahtevi opozicije a ne pravih poljoprivrednika, da vam daju dizel bez akcize i da sipate u auta i da se vozikate.
    Drzava treba da uvede svakom poloprivredniku po hektaru zemlje, da nakon toga vrsi kintrolu i scako ko je podigao dizel a ne obradjuje zemlju da krivicno odgovara i plati dizel po pravoj vrednosti a ne da se zloupottebljava poljoprivredna agro kartica. Scaka poljoprivredna agro kartica da se ogranici po hektaru koliko moze da se pidigne u jednoj godini.

  3. Loša vam je organizacija. Pozovite sve poljoprivrednike u Vojvodini u Srbiji.Tako se to radi.Ovo sad što radite Vule će za par dana rasturiti.

  4. Sve vam je to resila privremena skupstina naroda dostojni srbije!koja je jedina legitimna od 16.6.2020

  5. Moji seljaci,celog života radite za nas,i sad kad vam je teško nema kome da se žalite što vas mi plj…..neka vam je bog u pomoć mi u gradu živimo od vas inače bih umrli pre 30 godina kada ste bili ….

  6. Samo napred seljak je uvek bio ugrozen nema nikakva prava.
    Veca prava imaju izbeglice nego mi seljaci sto smo na nasu paradedovinu

  7. Najbolje da im daju godisnje 20 000 evra pa nemoraju ni da rade

  8. Sta se radi ljudi moji? jel ovo Srbija ili divlji zapad? jel vidite kako sistem zakaze.to je cist primer.gde je policija da reaguje.nece, njihovi su.gde je sudstvo .nece,njihovi su.to su njihovi batinasi,mozda i policajci, udruzena kriminalna organizacija.a ko je na celu ,ko je bos ,pa diktator .znaci zmija se udara u glavu ,tako da i da vlast mora direktno u glavu ,odnosno prvo tiranina.DOLE TIRANIN I NJEGOVI PODANICI.

  9. Право у скупштину трајкторима,јоп боље утоварите стајнак па правац скзпштина

  10. Još malo kad vi razoružaju e tek će da biju . Sad se još malo kao plaše .

  11. Pa,glasajte opet Vučića i SNS. I da,ako Vam kojim slučajem obećaju traženo,onda tek obavezno glasajte za Vučića i SNS zato što će Vam „sigurno“ to sve ispuniti. Verujete čoveku koji nikad ne laže.

  12. Zašto se meštani ne udruže i stanu uz svog komšiju i sugrađanina? Zar su tolike kukavice?

  13. Poznato je da traktoristi u kabinama nose montirače u slučaju da im zatreba (zbog guma i slično).

  14. Užas ni sredstvo ni način se ne bira. Uz poljoprivrednike smo uvek ne traže vlast samo svoj rad da bude placen

  15. Pametno. Kakav bre predsednik. Pregovara se sa premijerom i ministrom poljoprivrede u normalnoj državi. Kada bi svako radio svoj posao a ne slušao šta mu debil komanduje, možda bi od obe države i bilo nešto. Nego kako sada prekinuti uvoz polj. proizvoda kada prijatelji ubiru procenat?

  16. Pa dragi moji seljaci podrska vama ,ali i pitanje sto vam je trebalo toliko vremena ,i zasto ste zagrizli na Vucicev nacionalizam .

  17. Vama treba policija kao u Holandiji. Ako hićete radite, ako nećete ne morate. Ima odakle da se uveze i jeftinije i kvalitetnije. U Holandiji subvencije 200 evra po hektaru, vi tražite 300 evra po hektaru… Dovidjenja bre. Jeftinije gorivo? Je l’ zato svi imate auto na dizel? Ništa vam ja ne bih ni dao ni otkupljivao, pa vi nastavite tako.

  18. Pitanje za strucnjaka Bokija…. Kakva krava može da se kupi za 40000 dinara??

  19. Selo je planiran dase unisti kako bi se zemlja rasprodala belosvetskim firmama kako bi slobodno mogli da kopaju litijum razne rude I slobodno pohranjuju raznih hemijski otpad a I uvoznici lobi treba da zaradi

  20. Vidim da ovde ima mnogo više onih kojima ne treba hrana, žive od holandskog mleka, kineskog luka, pasulja, poljskog krompira i kupusa……i bajki koje im vođa servira sa svih tv ekrana. Dole seljaci, BRE!

  21. Seljaci su bili samo za glupe ratove.a danas u selima ima po 2 krave ukupno.jer ne postoji nikakva racunica.oranje.tamnjiranje.sadnja.djubrivo.pa od vremena zavisi usev.pa kombajniranje ili brraci ili baliranje.Kolika je cena nafte kod nas.koliko kosta radnik za posao i do 4000.ulazes i kad sve prodas ispod nule je.jeftino otkupno mleko.ja kupujem na pijaci po 120 din.a otkup 40.a u prodavnici je 150 i sve su mu izvadili oz mleka.Zato je poljoprivreda propala.Samo podobni dobijaju na nekom podsticaju brsplatno i krave.zemlju za obradu po 200 eura a cena je 500 eura i time je dobro.Malo je seljaka da se pobuni.Nema ih.Sve ostali starci.

  22. Све је то лепо. Треба испунити пољопривредницима захтеве, колико толико. Ако не одједном, онда постепено. Није фер, да тамо неке стране фирме добију све на изволте, а наши људи ништа, и по неко обећање, чисто да се надају нечему, празној причи..
    Само да ‍♂️, не подбаци ко прошле године, да се појаве они са фантомкама и моткама да туку све редом, и после нико ништа не зна..

  23. Samo napred. Bez vas nema nas tako da slobodno sve živo. Ja sam iznenađena da su svi krenuli jer narod je gladan a radi od jutra do sutra. U našim selima svi su za vučića al bogami svi idu na proteste.. Kaže ne može se više

  24. Niste realni drzava vam je dala ogromne subvencije i poljoprivrednici su obnovili vozni park. Naftu koju dobiju po povlascenoj ceni prodaju na crno. Subvencije dobijaju oni koji ne znaju sta je zemlja…

  25. Zašto gorivo bez pdv-a, da bi moglo da se švercuje. A ko će da vam plati sve to? Mi gragani Srbije u prodavnicama. Prošli put kad ste se bunili za mleko nama mleko poskupelo sa 60 na 150 dinara zalitar, zato vas ne podržavam. Ako vam se ne isplati idite u fabriku da radite.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.