I doktori nauka biraju ovu kompaniju: Zašto je Mozzart među najtraženijim poslodavcima?

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. E ovo nisam očekivao od lista „Danas“! Reklama za kockarsku kuću. Vidite da li El Pais, Le Mond, Guardian, Independent, La Republica ili Frankfurte AZ prave ovako slatkaste priloge o kladioničarskim firmama. Bruka je vaša!

  2. Jadna je zemlja u kojoj je kockarska firma glavni privredni subjekt.
    Umesto da se oporezuju tako da im uši otpadaju, oni se bahate i šire svoju delatnost zavodeći i uništavajući omladinu.
    To je Vučićeva Srbija.

  3. Teško nama ako je firma, čija je šifra delatnosti 9200 – KOCKANJE I KLAĐENJE , najpoželjniji poslodavac…

  4. Zašto „biraju“ pa zato što nemaju morala kao ni svi ostali u Srbiji koji su legalizovali kockanje. Sutra kad Koluvija postane legalan reklamiraće svi i njega mirne savesti. Nek je na čast.

  5. Da li je urednistvo lista Danas makar i malo sramota sto reklamirate kladionice. Kockanje je bolst zavisnosti koja pogadja najcesce mlade i ranjive grupe. Veoma je tesko isleciva boles zavisnosti. Sramota. Verujem da necete objaviti ovaj komentar. Svesno i namerno promovisete uzrocnike teske bolesti zavisnosti.

  6. Kad vidim reklame na televiziji glavni sponzor sportske reprezentacije kockarnica…

  7. Mocart je firma koja drži kockarnice. Gde stradaju naša deca i postaju zavisnici od kockanja. Najteži oblik zavisnosti je kocka. Teži je oblik od narkomanije. Te iste kockarnice onda drže privatne klinike za odvikavanje od kockanja…uzasno su skupi i tu porodici uzimu poslednji dinar. Kockarnice treba ukinuti i zabraniti… Šta motiviše doktorku nauka u takvoj kriminalnoj ustanovi… Sramota…. Najviše za novine Danas što svojim člancima ovog tipa reklamiraju kriminalnu firmu za kockanje koja živi parazitski na zavisnicima koje sama pravi, koja drži zelenaše i kriminalce koji piju krv našoj deci… Znam takve porodice… Užas za Srbiju

  8. Velika sramota za list Danas da afirmativno piše o kockarskoj firmi a zna se da je kocka dostigla epske razmere u našoj državi i upropaštava mnoge porodice pa i kompletno društvo

  9. Najbizarnije su mi ovi članci od Mozzarta, kompanija je uspešna bazirano na navlačenju ljudi na zavisnost od kockanja. N1 bi trebalo da bude selektivniji kakve promo članke objavljuje.

  10. Sta je poenta ovakvih clanaka da je kocka drustveno prihvatljiva kao biznis. Da su i doktori nauka legli na rudu i da je taj biznis Ok. Da treba da se uvedu kladionice po skolama…sta je sledece..

  11. Zamisli ulozis toliko truda i rada u nesto, ocekujes da doprineses zajednici i drustvy a ti upravo suprotno. Toliku pamet i znanje unovcis tako sto unistavas zivote drugih uz pomoc kocke. Na perfidan nacin, one manje obrazovane i osvescene uvlacis u ovaj porok i indirektno unistavas zivote, porodice, zivote dece tih nesrecnika… Tuga, jos se hvali time.

  12. Nije li ovde reč o kockarnici?
    Briga me baš zašto neko ide tamo da radi, ali to ej i dalej samo kockarnica, delatnost na ivici zakona a svakako s one strane moralnog.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.