I MMF smanjio procenu rasta BDP-a, traži novu upravu u EPS-u

Ekonomisti saglasni da rast neće biti tri odsto, a i 2,5 procenata pod velikim znakom pitanja
Izveštaj Međunarodnog monetarnog fonda potvrdio dobre rezultate u stabilizaciji budžeta i slabe u strukturnim reformama

Ostavite komentar


  1. Pa kvalifikovani nemaju člansku kartu SNSa tako da baš i nismo u mogućnosti da ih postavimo na rukovodeća mesta.

  2. Šteta,a baš se činilo da je postaviti pečenjara za direktora u EPS-u dobra ideja,dobro je radio a to što se proizvodi 20%manje struje sigurno su krivi "žuti".

  3. Sledeca ce biti bolja. Ako opet ne bude suse. Ili poplave. Ili snega. Ili kise. Ili obdanice. Ili noci. Svi su izgovori u opticaju, samo njihova nesposobnost ne.

  4. Lako je smanjiti budzetski deficit, smanjis plate, otmes penzije, povecas, PDV, takse, akcize, i evo novca u budzetu koliko ti treba. Za bratiju i botove mora da se nadje pa makar ukinuli penzije. A sto je najcrnje MMF ih hvali kako su uspeli da smanje deficit budzeta na 1,1%. AV se primio na ove pohvale pa nam najverovatnije sledi dodatno smanjenje plata, i otimanje penzija a PDV isto visi o koncu.

  5. Nista to nije istina. Iskreno ne verujem dok ne pogledam Pink i Hepy kod Marica i to strucno ne objasne Krstic,““Radujko ,Andelkovic,Vuk i vlasnik informera sa Dukom molerom.Pozeljno bi bilo misljenje naseg vrhunskog intelektualca i mislioca Marijana Risticevica

  6. Cisto sumnjam da se MMF bavi upravom EPSa. Njih samo interesuje kako da se minusi smanje i drze pod kontrolom. Za svaki neugodan rez nasi politicari se vade na MMF a kada je nesto pozitivno onda se lupaju u prsa..

  7. Ovo pisanje po zaostavstini i djelu dragog mi Pre, -sednika, -mjera, -stolonaslednika necu dozvoliti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.