I pored zabrane dinar i dalje sredstvo plaćanja na severu Kosova, do kada nije poznato

Ostavite komentar


  1. pa posto su na kosovu evri dosta dugo u koriscenju u celom kosovu oko 22 g. isto tako da bi srbi nesto kupovali u gradovima kosova, oni isto tako zamene dinar za euro i kupuju ,placajuci eurima, ali ima nesto drugo, dosta evura stize na kosovo putem uplate ljudi koji rade u insostranstvu i salju pare svojima, a ,, srbi dinarima otkupljuju evre i iznose ih sa kosova tako da je verovatno veliki upliv dinara, koji odnosi evre, stoga ovo je potez kojim je banka kosova zastitila evre, zna tu igru vlast u srbiji zna vrlo dfobro, i lepo je sto su sve uplate legle prema kosovu nekoliko dana pre stupanja na snagu ove uredbe, imali su dovoljno vremena srbi da te dinare zamene za evre i taj period je prosao, sto znaci sledeca uplata moze ici evrima, ali onda evri sa teritorije srbije se slivaju na kosovo sto slabi srbiju finansijski, .. a a a .,

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.