„Banke će morati da istrpe plafoniranje“: Kakav efekat će imati ograničavanje kamatnih stopa na kredite, koje najavljuje NBS?

Ostavite komentar


  1. Idu polako pripreme za krah dolara i eura. Srbija ce biti zasticena od divljanja bankarskih krvopija koji bi za dodatni cent bili u stanju da uzmu bubreg na zivo. Kina je uvela digitalnu valutu i beskontaktno placanje u 5 regiona jos pre nekoliko godina a na teritoriji Rusije vec godinu dana za oko 10 miliona ljudi i nekoliko hiljada preduzetnika. Krah Amerike je neizbezan i iza ugla vreba. Oprez Srbi.

  2. Kad su nas debelo izmuzli za 12 godina pljacke, sad kao brinu o gradjanima,Cico reci samo koliko si od Inteze koverti dobila? Sram vas bilo bando

  3. Narod je glup ako misli da se nešto radi j njegovu korist,ograničili su cenu goriva pa plaćamo najskuplje u Evropi ,tako će biti i sa kamatama !!!!

  4. Sto vlada ne limitira marze u trgovini, nego nas trgovci zestoko pljackaju pa 30-40% uvecavaju cene.Proizvodjacima placaju za 2 meseca.Ustvari, kupci sve plate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.