IKEA apeluje na kupce: Svi koji poseduju ovaj proizvod treba odmah da prestanu da ga koriste 1FOTO Stanislav Milojković

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju VARMFRONT prenosni punjač od 10.400 mAh (broj modela E2038) sa oznakom datuma (GGNN) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili VARMFRONT prenosni punjač od 5.200 mAh (broj modela E2037) sa oznakom datuma (GGNN) 2318, 2319 ili 2322, da odmah prestanu da ga koriste i da kontaktiraju kompaniju IKEA radi zamene proizvoda ili punog povraćaja novca.

U procesu razvoja svojih proizvoda, IKEA koristi postupak rigorozne procene rizika, kao i program testiranja, kako bi osigurala da proizvodi mogu da izdrže izazove svakodnevnog života kod kuće i uverila se da su oni u skladu sa svim zakonima i standardima koji važe na tržištima na kojima se prodaju, saopšteno je iz ove robne kuće.

Uprkos tome, kako se dodaje, primećeno je da određeni VARMFRONT prenosni punjači mogu izazvati rizik od požara usled greške u proizvodnji. Ova greška se, kako se u saopštenju ističe, odnosi samo na jedinice sa navedenim oznakama datuma, koje je IKEA stoga odlučila da povuče iz prodaje, piše N1.

Kupci koji poseduju ovaj proizvod treba odmah da prestanu da ga koriste i kontaktiraju kompaniju IKEA radi zamene ili punog povraćaja novca, poručuje se u saopštenju.

IKEA naglašava i da ovo povlačenje ne utiče na VARMFRONT prenosne punjače sa drugim oznakama datuma.

VARMFRONT prenosni punjači sa navedenim oznakama datuma mogu da se zamene ili vrate u bilo koju IKEA robnu kuću uz pun povraćaj novca. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban.

Za više informacija posetite www.IKEA.rs ili nas kontaktirajte besplatno na 011/7 555 444.

IKEA se izvinjava zbog neprijatnosti koje bi ovo povlačenje moglo da izazove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari