Ikea: Prodato 2.500 činija i 4.500 hot dogova

Ostavite komentar


  1. Ja sam se dokopao jedne zarđale kašike što je ispala nekom visokom članu SNS.

  2. Moja snaja uspela je da pronađe jedini proizvod iz Srbije – OKLAGIJU! Dok je brat razgovarao sa menađerom da li bi hteli da prodaju još jedan proivod iz Srtbije – ŠPORET NA DRVA. Ostaje jedino što imamo u Srbiji vredne kolumniste, a iznad svega propalog našeg Poglavicu JA-PA-JA. Gde propadaše onolike univrezitetske katedre tehnike i tehnologije! Prozvođači mašina za preradu rude iz Denvera čudili su se kako naši inženjeri postižu tako visoke rezultate na njihovim mašinama. Deng Sjaoping, tvorac moderne Kine, doputovao je 1979. u Srbiji zajedno sa ekipom stručnjaka za proizvodnju hrane, da uče kako to rade ljudi u Srbiji u PKB. Evo, iz moga stana sa istočne strane Zvezdarskog brda gledam na tri, četvrta se ne vidi, kineske robne kuće u Mirijevu.

  3. U Novom Sadu odavno postoji JYSK (ovo nije reklama, platili smo punu cenu za proizvode). Kupili smo u toj radnji, na popustu (a kako drugačije), dva istovetna elementa za odlaganje stvari sa 5 dubljih fioka. Nema dostave. Zovi taksi. Plati kabast prtljag. Ne smem ni da zamislim koliko bi koštao prevoz južno od Beograda do Novog Sada. Lično sam to sastavio prema uputstvu koje je bilo vrlo precizno (ne kažem da je bilo lako). Pogledao sam uputstva za slične proizvode na sajtu IKEA. Ni blizu nisu tako jednostavno objašnjena. Pročitao skoro sve na njihovom sajtu. Očigledno da je filozofija da se plati i montaža što može da se vidi na spisku slobodnih radnih mesta. E, to me ljuti. Inače, svako im dobro.

  4. E, vala, ovajdice se Ikea od nasih musterija! Toliki plac, toliko ulozenog za kupce cija je kupovna moc dovoljna za ciniju od 70 din i virslu sa senfom. A jos je smesniji taj buljuk jadnika sto arce noge i gorivo i sam auto ili se klackaju namenskim busom skroooz van grada za jednu ciniju i virslu sa senfom. Za par godina bubanjpotoška Ikea ce se zatvoriti zbog neprofitabilnosti. Zivi bili pa videli!

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 7

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.