Ilić: Babić bi trebalo da se pozabavi malverzacijama u Koridorima

Vlada Srbije imenovala Zorana Babića za novog direktora Koridora Srbije

Ostavite komentar


  1. Mislim da je Ilić mnogo naivan ili lud.Pa ko će da se pozabavi malverzacijama u koridorima.Pa on je došao zato da malverzacije ne budu otkrivene, a i da dalje nastavi sa uzimanjem novca za pojedince iz stranke SNS.Radi se o stotinama hiljada eur-a.Inače da Vučić hoće pošteno tu bi na konkurs došao čovek iz struke sa velikim radnim stažom iz oblasti građenja puteva.Ovaj je došao da uništi svu dokumentaciju vezano za malverzacije Đurovića i da nastavi dalje.Pošteno

  2. Babic da se pozabavi malverzacijama? Pa on ne zna ni da izgovori tu rec.

  3. Kucamo na vrata zaboravljenih asova. Jeste da je malo grub al je zato muškarčina. Jedini koji je spreman da vikne na diktatora. U sebi.

  4. Ako hoce da radi ispravno, Babica ceka vrlo tezak posao u Koridorima.

  5. Ilic nasao da daje savete. On treba da se zapita sta se sve desavalo dok je bio ministar i zasto jedan put nije zavrsen u njegovom mandatu.

  6. Veljo je, očigledno, samo ugovarao, a ništa nije izgradio. Šta bi s tim povoljnim ugovorima? A o putarskoj mafiji i krađi on najbolje zna.

  7. A šta ako Babić u istraživanjima rada Koridora dođe do Ilićevog praga?

  8. Hoce moci Vazduplohov da sleti tu Neka sleti na koridor 10 Vucic u novom ruskom MIGU

  9. Gospodine Iliću, ne mora Babić da zna šta je mešalica , njegovo je da u Koridorima obezbedi normalne uslove za poslovanje da se stara da se poštuju rokovi i da nema nikavih nepravilnosti.

  10. Sta drugo ocekivati od SNS kadriranja !? Sto gore to bolje ! Sto veca ljiga,bolje mesto ! I naravno sto blize "rupi" !!!

  11. izabran jednoglasno.u prevodu izabran jednim glasom koji odlucuje o svemu i za sve se pita u Srbiji.kao da je sada vazno da svi glasaju.smesno.

  12. Prva tacka prve sednice sa novim direktorom. Promena naziva iz Koridori u Kor…. Ili mozda K, al da je na cirilici… Toliki mi je domet.

  13. Eee moji botovi ,samo lupajte te negativne palceve ,al da znate presescevam ti sendvici jedan dan ,jel kako rece moj deda Jova ,nicija ne gori do jutra.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.