IMR prodat za 1,1 milijardu dinara

Ostavite komentar


  1. „Svojinska transformacija zapoceta je 1991. godine. Danas je HEMPRO akcionarsko društvo u privatnoj svojini .“ Ovo stoji na site-u HEMPRO a.d. I sta se sad svi cude. Ovo je posledica cerupanja drustvenih preduzeca koje se nikad nije zaustavilo. Zbog ovoga imamo trange-frange investitore i kontraverzne biznismene. Kupovina IMR je samo „legalno“ prosirenje.

  2. Gigant, iz kojeg su krenuli radnici Slobodana Milosevica,pred Skupstinu SFRJ…??Doduse sa parolom,uhapsite Vlasija…!! Prica ima veseo kraj…?!! Tajkuni u Rakovici,a u Skupstini-raspad…i bez hapsenja…??

  3. Kupljen je za TECINU procenjene vrednosti? Nigde podatka o tome da li je osim Vesica bilo jos ponudjaca! I, tako Drzava prodaje, Drzava kupuje a razlika ode u privatne ruke.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.