Inflacija se preselila u kafane

Ostavite komentar


  1. Sad sam obišao Italju,Francusku i Spaniju i ne mogu da verujem ali su cene iste ili manje nego kod nas u restoranima.
    Pogotovo Španija jeftinije nego kod nas 20 do 30%.
    Ovde je bezobrazluk i otimacina

  2. Zasto sad poskupljuje kad su cene svih namirnica drasticno pale. Lopovcine jedne. Marza do 350% ide na odredjene stavke iz menija.

  3. Svako može da jede u kafani ! Samo je pitanje koliko njih može platiti konzumaciju! 🙂 🙂

  4. Ne idemo u kafane i cene svedene na pravu meru za 15 dana. Koji oni problem imaju? Kafa 180 dinara? Zarade po 300 % minimum na svakoj salati, kolaču i kafi. Litar rakije nabave po 600 dinara a toliko prodaju dve čašice??? Stvarno koji problem imaju osim kakav džip da kupe?

  5. Običan obrok oko 2000 dinara po osobi. Bez pića! Lepinja 100 dinara, kuver?? 300-500 dinara….pa stvarno nisam lud da tovim masnu gusku.

  6. Kao neko ko je svaki dan jeo u fast foodu i jako cesto po restoranima , batalio sam i poceo da kuvam kuci. Poskupljenje ne postize nista osim brzu propast svega. A da stvar bude gora , konobari, osoblje , kvalitet usluge – sve opalo. Jednom u 2 meseca odem na pljeskavicu , a kuci na gulas , pasulj, sarme itd. A znam jos dosta njih koji se „vratilo“ domacinstvima. Ko vas sisa, ne moze nista na silu..

  7. Цене не би биле толике да народ не иде у кафану! Једноставно!

  8. Pogledajte koliko su poskupele svadbe. Uzas. Cisto dranje. Bezobrazni dranje.
    Tokom kovida su kukali i plakali a vracaju nam dranjem koze savtela

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.