Inovacije i biznis: Ko će govoriti na Splet tech konferenciji 1FOTO: PROMO

Na ovogodišnjoj Splet Tech konferenciji koja će biti održana 8. oktobra, posvećenoj tehnologiji i inovacijama, prisutni će moći da čuju i iskustva nekih od zaista velikih tehnoloških kompanija.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, među govornicima će biti Megan Herman, direktor „Go-to-Market“ operacija u Šopifaju (Shopify), jedne od najvećih svetskih platformi za e-trgovinu,

Takođe, tu će biti i Nenad Milovanović, osnivač CAKE.com, kompanije vrednovane više od milijardu dolara, kao i Nenad Grmuša, generalni direktor DEM Bio, biotehnološke kompanije.

Među govornicima biće i Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub koji će govoriti o stanju našeg inovacionog ekosistema prema rezultatima Global Innovation Indeksa.

Konferenciju zajednički organizuju projekti „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“, koje sprovodi ICT HUB, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari