Insajder: Za istočni krak Koridora 10 i trajnu sanaciju kosina u Grdelici dodatnih 17 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Nisam gradjevinac, ali sam se nagledao potpornih zidova po celoj SLO i EU. Ima jih malo more. Ovi vasi izgledaju opasno lose. Ne bi me cudilo, da opet bude nekog rokenrola. Izgledaju kao cementni tepih za sumu. Srot!

  2. Radio sam i Energoprojekt Ng, koji je izvodio radove na Koridoru 11. Naslušao sam se priča kolega građevinaca o propustima u projektovanju, nedostatku nadzora, sujeti da se prihvate primedbe iskusnog izvođača, kakav je navedena firma. Na kraju bude kako je izvođač predlagao, ali to košta mnooogo više nego da je prihvaćeno u startu.
    Kada se tome dodaju vrlo sumnjivi izvođači, koji se „podugovaraju“, po nalozima „sa vrha“, konačan račun se nikada i ne prezentuje stvarnim investitorima, poreskim obveznicima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.