Inspekcija oduzela 12,5 tona hrane iz kafane na Ibarskoj magistrali

Ostavite komentar


  1. Dakle Braca nije platio kome treba pa zatvaraju najprometniji lokal na Ibarskoj dokle ide ludilo

  2. Sigurno nije na dobar način dočekao i ispratio putnike namernike pa se sada uvređeni putnik sveti kafedžiji. Samo neko treba da sabere Zapisnike u kojima je konstatovano: Da u trenutku kontrole nisu zatečene nepravilnosi. Sve će se samo kazati.

  3. Dajte više, ne vređajte inteligenciju ovog porobljenog naroda. Ako ste zbog neregularnosti to učinili, jel treba da zaključimo da su svi osim Brace regularni. Jesam rođen noću ali ne SINOĆ…

    1. Zivim na magistrali i kod Brace jedem godinama i najbolji je.Uzgleda neko nije uzeo koliko je hteo.Treba da vidite tek kako je kod Kaleta posle rucka lod njega zavrsila sam na hitnoj.A sada odoh ko Brace.pozzz

Ostavite komentar


Ekonomija

Čadež: Dogovor Srbije i EU je prilika za novo poverenje 5

Čadež: Dogovor Srbije i EU je prilika za novo poverenje

Memorandum o razumevanju između Evropske unije (EU) i Srbije o strateškom partnerstvu o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima i početak proizvodnje električnog automobila „Fijat Grande Panda" u Kragujevcu, prilika je za uspostavljanje novog poverenja u Srbiji, regionu i sa EU, zasnovanog na zajedničkim ekonomskim interesima i činjenicama, izjavio je danas Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije (PKS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.